MAHKEME 7 ARALIK SAAT 9′A ERTELENDİ. CUBBELİ HOCAMIZ SERBEST BIRAKILMADI…. Ara karar bekleniyor… Mahkeme başkanı davanın, Aralık ayında tamamen bitirileceğini soyledi.. MAHKEME SONA ERMİŞTİR KARAR SAAT 2-3 GİBİ ACIKLANACAKTIR FASLI KADINLARIN ACIKLAMASI:

İmanee Lemghari: “45 gun boyunca Turk Polis merkezinde alıkonuldum ve bu muddet zarfında ceşitli şekillerde maddi ve manevi işkencelere maruz kalarak fahişe muamelesi gordum. Fahişelik suclaması devam ettiği icin Turkiye’ye gelmek istemiyorum. Hayatımı cehenneme cevirip, kotu muamele yappp, işkencede bulunan polislerle karşılaşmak istemiyorum. Polis merkezinde yeniden alıkonulmaktan korkuyorum. Turk mahkemelerinden itibarımın iaede edilmesini, ve fuhuş suclamasından ismimin temize cıkartılmasını ve adaletin yerini bulmasını talep ediyorum.
AHMET MAHMUT UNLU İLE BİR ARAYA GELMEDİM
Ben Ahmet Mahmut Unlu ile hic bir araya gelmedim. Onu daha once tanımadım ve kim olduğunu bilmiyorum. Bu bana eziyet eden, bundan sonra guneş yuzu gormeyeceğimi soyleyip beni korkutan polislerin duşuncesidir. Butun samimiyetimle soyluyorum ki ben eşim Barış Sezik eşliğinde Turkiye’ye gittim. Fahişelik suclaması devam ettiği surece mutluluğun tadını bilmeyeceğim. Dışarı cıkamıyorum ve toplumda tanınmak korkusuyla yaşantım bozuldu. Hatta akrabalarımın evine bile gidemiyorum. Bu aylardır boyle ve değişen bir şey yok.”
TURKİYE’DEKİ CEHENNEM HAYATINI HATIRLAMAK İSTEMİYORUM
Fatima Zehra Haccac: ” Ben Turk mahkemesinden resmi cağrı almayı aylarca bekledim. Fakat bu zamana kadar farklı bir şey olmadı. Polis merkezinde 45 gun boyunca başımdan gecenleri ifademde belirttim. Bana cehennem hayatı yaşatan bugunleri hatırlamak istemiyorum. Birinci ifademde Turkiye’de bulunduğum muddet zarfında yaşadıklarımı tum samimiyetimle anlattım. Şimdi en kısa zamanda Turk mahkemelerinden bana isnat edilen fuhuş suclamasından ismimin temize cıkartılıp aklanmayı talep ediyorum. Bu son ifademde verdiğim butun ifadem gercektir. Polis baskısına maruz kalmadan verdiğim ifadem gercektir. Durumun duzeltileceğine ve Turk polisi tarafından maruz kaldığım kotu muamelenin telafi edileceğine dair mahkemenize olan guvenim tamdır “
CUBBELİ HOCA’YA BUYUK ŞOK BAŞLIKLI HABERLER CUBBELİ HOCA’YA ŞOK DEĞİL, HAKLILIĞINI İSBAT EDEN BİR DELİLDİR… FASLI KADINLAR, TURK POLİSLERİNDEN GORDUKLERİ EZİYET VE ZORLA İFADE ALINMASI SEBEBİYLE GELMEK İSTEMEDİ. DOLAYISIYLA BU CUBBELİ HOCAMIZIN MASUMLUĞUNU BİR KEZ DAHA İSBAT EDİYOR… AYRICA FASLI KADINLARIN AVUKATLARI DA AYNI ŞEYİ TEKRARLADILAR… Mahkeme devam ediyor hocamızIn babası yusuf unlu ve fadıl akgunduz cuma namazı icin mahkeme salonundan ayrıldılar Cubbeli Ahmet Hoca Efendi’nin avukatları deliler ışığında hocamızı savunuyorlar