selaymun aleykum arkadaşlar elhamdulillah hepimiz muslumanız ama arasıra şeytan mı durtuyo noluyo bilmiyorum ama cennetin pek de guzel bir yer olmadığını duşunuyorum
1- elma ve hurma bi cennet meyvesi ama ben elmayı sevmiyorum hurma da dişlerimi ağrıtıyo. şimdi elma varsa elma kurdu da vardır elma ağacı da. elma ağacı varsa toprak da vardır her turlu bocek de. bunların yaşaması icin de yağmur yağması gerekir ama ben yağmurdan nefret ederim yağmur varsa şimşek yıldırım da vardır uzerimize cennette yıldırım duşmesi bayağı ilginc olurdu
2-altından bal akan ırmaklar şelaleler varmış. bu ırmağın kenarında piknik yaparken bi şekilde ayağımız kayıp icine duşsek boğuluruz boğulmasak bile bal olduğu icin bataklık gibi saplanıp kalırız.
3- cennette her istediğimiz oluyomuş o zaman hicbişeyin tadı olmazki cunku insanoğlu bencildir bende farklı bişey olsa sen onu istesen senin de olur benim senden ustun bi yonum kalmayacağı icin tadı cıkmaz.
4-herkese 4 huri duşuyomuş kadınlara hicbişey duşmuyomu hic bundan bahsedilmiyo adaletsizlik olmazmı hem bana 4 tane yetmezki.
5-cennette herkes en olgun ve guzel zamanında oluomuş (30-35 yaş) annemizle babamızla kardeşimizle ninemizle ve dedemizle aynı yaşta mı olacaz bu benim işime gelmezki.
buna benzer birsuru soru var aklımda şeytan mı durtuyo noluyo yardım edin arkadaşlar
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Cennet hakkinda
-
12-09-2019, 10:18:38