Anlamıyorum abilerim anlamıyorum,anlamıyorum insanın neden Allah'a inanmadığını,anlamıyorum imamın oğluna ataturk'u kotulemesini,anlamıyorum muslumanım diyip zina edenleri zulmedenleri,anlamıyorum icindeki iman gucu guneş gibi olan bir insanın 8 senelik oğrencilik hayatımda oğrendiğim buyuk onder Ataturk'e laf etmesini,anlamıyorum Ataturk'un laikliği getirmesine niye karşılar,şeriat gerekli mi,anlamıyorum bana Ataturk'u chp yi oğreten savunan bi insana yonelttiğim soru 10 milyar verseler akp ye oy verir misindi "veririm valla" demesini, geceleri yatarken diyorum ben Ataturkcuyum gururla soyluyorum diyorum sonra sanki Allah'a karşı gelmişim gibi bi duşunce sarıyor aklımı icim icimi yiyor,hep boyle buyuduk boyle yetiştirildik ki aklıma boyle şeyler geliyor,neden Ataturkle Allah zıt kavramlar gibi gosteriliyor bize ? Neden neden ?cok duşunceliyim abilerim acaba herkes gibi buyumeyi mi beklemeliyim yoksa bunların cevapları biryerlerde saklı mı?Bazen duşunuyom acaba yaşıtlarıma gore tek ben mi boyleyim.Lutfen yardım edin.