Merhaba arkadaşlar,ben bir kac haftadır değişik durumlar icerisindeydim yani bana bu olay bir masal gibi geliyordu iyiysen şırıl şırıl akan ırmaklar,kotuysen ateşte yanacaksın bana bir masaldan farksız geliyordu gercekten şuphe icine duştum ve ateistten farkım kalmamıştı bazı ortamlarda beni etkilemişti soyledikleri gercekci geliyordu bilmiyorum yani artık inanmıyordum bazen aklıma geliyordu şeytanın oyunları diye ama var mı ki oyle bir şey diyordum...
Neyse yine sabah namazına az kalmıştı ben uzanmış duşunuyordum bu olayı inanmak istiyordum ama aklım reddediyordu bir turlu olmuyordu dedim Allahım eğer varsan lutfen bir şey yap ki inanayım diye icimden surekli geciriyordum ama yine kendi kendime konuşuyorum gibi geliyordu yine icimi bir şey kemiriyordu.Sabah ezanı geldi cattı sabah ezanı başlar başlamaz kopeklerde ulumaya başladı ama farklıydı ulumaları Allah Allah diye uluyorlardı,ben once bana oyle geliyor dedim ama gercekten de oyleydi ama yine icimi bir şey kemiriyordu her sabah duydukları ismi mi tekrarlıyor dedim bir taraftan da nankorluk mu yapıyorum diye duşundum ulumaya devam ettiler kalktım dedim neredeler bunlar diye pencereyi actığımda gordum ki mahallenin butun kopekleri bizim apartmanın onunde ve hepsi de bana bakıyordu ben pencereyi actıktan ve onları gordukten sonra da gittiler.Başıma boyle bir olay geldi şu an cok sevincliyim ama icimi kemiren şeyi tamamen yoketmek icin bu sabahta bekleyeceğim her sabah mı boyle oluyor yoksa sadece bana ozel mi diye
ama gercekten guzel bir durum mutluyum
kalın sağlıacakla arkadaşlar
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- Başıma gelen cok ilginc bir olay
-
12-09-2019, 10:05:58