daha 17 yaşındayım.12-13 yaşında ihtiyacım olmadığı halde bakkaldan hergun bircok şey caldım.Ve son olarak yakalandım.Ama cok hızlı koştuğum icin kactım yuzumu dahi goremediler.Neyse sonraları 15 yaşıma geldiğimde daha hayatımda bole bişi yapmayacağıma yemin ettim.şuan geriye bakınca yaptıklarıma guluyorum her gunume nalet ediyorum.Tipim yok her turlu yaratığa benziyorum.Sağlık dada 5 tane hastalığım var diyebilirim.Hayatımda 1 kız arkadaşım dahi olmadı.YGS gircem sonraki sene hic bişi bilmiyorum.CAlışmaya başlıcam derslere ve amacım cok cok zengin olup fakirlere yetimlere yardım etmek inanın.yarından itibarende kılabildiğim kadar namaz kılıp iman etmeyi planlıyorum.Mesela zengin oldum diyeim.1 kişinin gecimi icin 2 milyar yeterli ister katrilyonel olim geriye kalan paralarla ac insanlara dunyadaki yoksullara yardım etmek istiyorum.okulda bile bircok kişi ''Ahmet Turk'e benziyosun diyordu.Halbuki tarih dersinde 100 alan benim.İnkilap tarihinde 95 alan benim.Hem tipsiz olup hemde acayip yaratıklara benzetiliyorum.şuan ağlıyorummmm
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- Kafam bomboş/Yardım edin
-
12-09-2019, 10:05:33