merhaba arkadaşlar bu kopek beslemek konusunda takıntılarım var sizle paylaşmak istiyorum benim 2 tane kopeğim var bu hayvanlara kendime baktığım gibi bakıyorum hayvan gozunle bakmıyorum canımdan bir parca gibi bakıyorum kopek beslemenin neresi gunah acıklayabilirmisiniz ? hayvana iyi bakarsan hic bir sorunu kalmaz ayrıca kopekler alerjiyi gecirmekte yardımcı oluyor benim astımım vardı sağolsunlar hic bişi kalmadı pisikolojik yonden cok buyuk yardımları var ayrıca onlar bir aile bireyi gibi duyguları anlama hisleri cok kuvvetli bir şey olunca hemen yanıma gelirler beni anlamaya calışırlar hisli hayvanlardır şimdi sorum şu neden kedi değilde hayvan besmelek gunah bi acıklarmısınız ? kedi bana kalırsa daha nankordur seversin hemen sıkıştığı zaman tırmalar kopek asla ihanet etmez buna anlam veremiyorum acıkcası hayvana bakmayı bilirseniz tertemiz olur tuylerini zamanında tararsanız hic tuy dokmez duzenli beslersen hic ağız sorunu v.b ortaya cıkmaz ben kopeklerimi bana arkadaş bir kanka aile ferdi olsun diye bakıyorum gunahmı bu şimdi ? sonucta onuda Allah yarattı bir turlu anlayamıyorum yardımcı olurmusunuz ? atsan atamazsın satsan satamazsın gonul ev vermez hayvan sevgisi boyle bişey besleyen bakan bilir.
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Kopek beslemek hk.
-
12-09-2019, 10:05:17