yemi attık balık! gelir birazdan bildiğimden değilya bikac bişi diyeceğim. bu gunlerde iskender ali mihr zırvaları forumu bunaltmış durumda. bugune kadar yaşanmamış bi islamı kendi kafasına gore şu ayetin devamı şudur diyerek, bunu yapmazsanda cezası cehennemdir diye insanları kandıran kendini mehdi(terbiyesizliğe bak) olarak tanıtan kişinin zırvaları sardı ortalığı. şimdi ne diyor bu herif Allaha ulaşmayı dile(olmeden evvel ol yani ruhunu teslim et) bunu yapmazsan eğer kıldığın namazlar niyazlar oruclar kabul olmaz direkt olarak şutttt to cehennem. birincisi tasavvuf erleri hepinizin bildiği mevlana, şahı nakşibend, abdulkadir geylani, mevlana halidi bağdadi, vs vs. zırvayı geceyim sozun ozu; olmeden evvel olmek zahiren Allahım seni diliyorum(iş bitti cennet benim)gibi bi anlayışla olacak şey değil. bu cok ayrı cok zor bi olay. bi murşid terbiyesinde olmuştur bu lafla olacak iş değil yani. bu olay aşk ile gonlunden herşeyi atacanda ohoooo uğraş babam uğraş. bu zamanda murşidi olanlar nakşi icin diyorum eskisi gibi tecelli şu bu olaylarının ne kadar az olduğunu bilirler. nedenide mesela ben programcıyım tecelli oldu. orda yığıldım kaldım ne olacak kime ne anlatacam. 10 gun orda sabit kalırsam olurmu. onceden osmanlı zamanında oluyormuş cokca insanlar hal geciriyor elleşmeyelim diye anlıyorlarmış. ama şimdi devir farklı anlamazlar doktorlar teşhis koyamaz. onun icin olmeden evvel olme olayları hal belli olmadan yapılıyor. halden habersiz yani. ama cıkmış dileyin dilemezseniz cehennemdesiniz bide ayet gosteriyor farklı farklı yerlerden. peygamber efendimiz bile kuranı tam acıklamamış bildiğiniz gibi belli başlı yerlerini acıklamış. ama bu mihr amca cıkmış şoledir yapmazsan cehennemliksin. bu nasıl bi soytarılıktır anlamıyorum. cinlerin oyuncağı olmuş bişey yaşıyorum hissediyorum sanıyor kendini. uyarım sakın o sozlere kanmayın. islam yaşantısı bellidir değişmez unutulmamıştır. bir suru ALlahın evliyası var onlardamı unutmuş haşaaa. onlar zaten emri direkt alıyorlar unutma olurmu. siz boyle şeylerle kafanızı yormayın demek icin actım konuyu. tasavvuf bu mihr amcanın dediği gibi olsaydı onlarca buyuk murşid oyle yaşardı. buzamana kadar gelirdi.

birde unutmadan menzille bağım yok ama ordan ihvan varsa bilen bilir bu mihr ben onun halifesiyim diye uyduruyor. uzun zamandır ihvan olanlar o herifin yasaklandığını bilirler. prim yapmaya calışıyor uzerinden aklınca. sakın inanmayın. byess