bu hadis kaynaklarına ve hadis toplayıcılarına itibar edenler.. Bu iftira ve hakaret dolu hadisleri nakledenler kadar sorumlu ve gunahkardır.. Nesilden nesile bu hakaret dolu kaynakları din diye anlattınız.. icindeki hakaret dolu iftira dolu hadisleri gormezden geldiniz.. bu hadisleri yazanların amaclarına ister istemeden hizmet ettiniz. Allah'a hakaretlerine ortak oldugunuz..

Peygamber efendiniz sav buyuruyor:
"Namaz icin ezan okunduğu zaman, şeytan ezanı duymamak icin arkasını donup yellenerek (osurarak) kacar. Ezan bitince tekrar geri gelir. Namaz icin kamet edilince yine arkasını donup kacar. Kamet bittiğinde yine gelir ve kişi ile nefsi arasına sokulur ve ona: FilÂn şeyi hatırla, filÂn şeyi hatırla diyerek, namazdan once aklında olmayan şeyleri hatırlatır da, neticede insan kac rek'at namaz kıldığını bilemez olur."

BuhÂrî, EzÂn 4, Amel fis'-salÂt 18, Sehv 6, Bed'u'l-halk 11; Muslim, SalÂt 19, MesÂcid 83. Ayrıca bk. Ebû DÂvûd, SalÂt 31; NesÂî, EzÂn 20, 30

"Zina yapan evlilerin taşlanarak oldurulmesini emreden ayet, Ayşe`nin doşeğinin altındaki sahifede yazılı bulunuyordu. Peygamber olunce Ayşe onun defin işlemleriyle meşgul iken, evin acık kapısından iceri giren bir keci o sahifeyi yedi ve boylece taşlama cezası Kuran`dan cıktı; ama hukmu devam ediyor" (İbni Mace 36/1944; Hanbel 3/61; 5/131, 132, 183; 6/269).

"Kecinin yemesi sonucu Kuran`dan cıkan taşlama ayetini Omer Kuran`a tekrar sokmak istedi; ancak halkın dedikodusundan korktuğu icin cesaret edemedi" (Buhari 53/5; 54/9; 83/3; 93/21; Muslim, Hudud 8/1431; Ebu Davut 41/1; Itkan 2/3

"Bir grup maymun zina yapan bir maymunu yakalamış ve taşlama cezasını uyguluyorlardı. Onları bu haklı işte desteklemek icin ben de taş atarak yardım ettim" (Buhari 63/27).

"Ureyne ve Ukeyle kabilelerinden bir grup Medine`ye gelerek musluman oldular. Medine`nin havası onlara dokununca Peygamber onlara deve sidiği icmelerini oğutledi. Adamlar develeri dağıttılar va cobanı da oldurduler. Peygamber onları yakalattı. Ellerini ve ayaklarını kesti. Gozlerini oydu. Colde susuz olume terketti. Biz onlara su vermek isteyince Peygamber bizi engelledi" (Buhari 56/152, Tıb 5/1; Hanbel 3/107, 163)

"Musa olum meleğinden cok korkuyordu. Bir gun olum meleği canını almaya gelince meleğin yuzune tokat atıp bir gozunu cıkardı" "Allah`ın elcileri arasında ayırım yapmayınız. Ben, Yunus peygamberden bile ustun değilim" (Buhari 65/4, 5; Hanbel 1/205, 242, 440; 2/405, 468).

"Uğursuzluk uc şeydedir, at, ev ve kadın" (Buhari 76/53).

"Peygamber, savaşta kadınların va cocukların oldurulmesinin bir sakıncası olmadığını soyledi" (Buhari, Cihad/146; Ebu Davud 113).

"Dunya balığın uzerindedir. Balık başını sallayınca dunyada depremler olur" (İbni Kesir, 2/29; 50/1).

"Liderler mutlaka Kureyş kabilesinden secilmelidir" (Buhari 3/129, 183; 4/121; 86/31).

"Tum kara kopekleri oldurunuz. Cunku onlar şeytandır" (Hanbel 4/85; 5/54).

"Karga fasıktır" (Buhari 59/16; Hanbel 2/52).

"Allah zamandır" (Muvatta 56/3).

"Allah, ahirette peygamberlere kimliğini kanıtlamak icin bacağını acıp baldırını gosterir" (Buhari 97/24, 10/129 ve 68. surenin tefsiri).

"Peygamber 30 erkeğin cinsel gucune sahipti" (Buhari).

"Peygamber nerede guzel bir kadın gorse hemen eve koşar Zeynep`le yatardı" (Buhari, Hibe/.

"Peygamberin izniyle ihramdan cıkıp Mina`da bulunan kadınlarımıza yoneldik.
Zekerlerimizden meni damlıyordu " (Buhari, Hac/81; Muslim Hacc/141).

"Peygamber olduğunde, zırhı birkac kilo arpa karşılığında bir Yahudi`nin yanında rehin duruyordu" (Buhari 34/14, 33, 88; Hanbel 1/300; 6/42, 160, 230).

"Peygamber, Medine`de bir yahudi tarafından buyulendi. Gunlerce ne yaptığını bilmez durumda ortalıkta dolaştı. " (Buhari 59/11; 76/47; Hanbel 6/57; 4/367).

"Sol elinizle yemeyiniz, icmeyiniz; cunku şeytan sol eliyle yer icer" (Hanbel 2/8, 33).

"Omer, peygamberden, halkın doğru yoldan sapmamaları icin kendisine birşeyler soyleyip yazmasını istediğinde; Peygamber: `Allah`ın Kitabı bize yeter` dedi" (Buhari İtisam 26, İlim39, Cenaiz 32, Merza 17; Muslim Cenaiz 23, Vasaya 22).

buhari ve diğer hadis kaynaklarında bu ve bunun gibi onlarca hatta yuzlerce hakaret ve iftira dolu hadisler var.. siz bu kaynlara itibar ederek. bu iftiracılarcılar kadar suclu duruma duşuyorsunuz.. Bu yalan hadisleri temizleyerek. iftiracıları temizleyemezsiniz.. gunes balcıkla sıvanmaz. nekadar ayıklasınızda iftira atan kaynakları dinin en buyuk 2. kaynağı olarak gosteremezsiniz bide utanmadan hadisleri kabul etmeyeni dinden cıkıp murted ilan edip insanları olduruyorsunuz.. kac kişi olduruldu sırf bu yuzden.. neden cunku yalan hadislerin oldugu kaynaklara guvenmedikleri icin.. bumu muslumanlık.. Bumu din anlayısınız sizin..

biliyorum. Yoneticiler bu topiği anında silicekler.. hatta beni banlıcaklar belkide.. neden cunku yalanların olduğu hadis kaynaklarını kabul etmedim diye.. cunku ataları boyle soylemedi.. isterseniz banlayın hatta asın beni.. ama ben asla .Allah'ı yalan dolu kaynaklar ile ortak kosmam.