Selamun aleykum arkadaşlar.Biliyorsunuz zamanımızda bircok bidatci hoca turedi.Ozellikle ilahiyat fakultesi mezunu olup başının onune profesor unvanı konulan bu insanlar,halkı saptırmak icin,ehli sunnet inancını bozmak icin ellerinden geleni ardlarına koymadan mucadele etmektedirler.Bunların coğunun ipi emperyalistlerin,vatikanın elindedir.Bizi islamdan koparmak icin gecmişte de senelerce uğraştılar,ama baktılar ki doğrudan saldırarak bu dini yok edemeyecekler,bu sefer hoca kılığında sahtekarları one surerek dini bozma planlarını hayata gecirdiler.Kısmen de başarılı oldular.Ehli sunnet itikadı sapasağlam durmakta olsa da bircok insan bu yalancı hocalara kanmaktadır.Benim de bu konuyu acmaktaki amacım,bu hocaları teşhir ederek elimden geldiğince sizi onlardan sakındırmaktır.En baştan soyleyeyim lutfen hoca taraftarlığı yaptığımı duşunmeyiniz.Ben hoca taraftarı değil Hakkın taraftarıyım.Ehli sunnete uygun konuşan butun hocalarımız başımızın tacıdır,diğer sapıkları deşifre etmek ise boynumuzun borcudur.Zira itikad şakaya gelecek bir mesele değildir.Ehli sunnet inancından zerre kadar ayrılan ahirette helak olacaktır.
Neyse lafı uzatmadan hocalara geciyorum;
1- Mustafa İSLAMOĞLU
Bu şahıs kaderi inkar etmektedir.İşine gelen hadisleri kabul edip işine gelmeyenleri reddetmektedir.3 Muhammed diye kitap yazarak,Peygamberimizin faziletini kucultmektedir.Onun da bizim gibi sıradan bir insan olduğunu iddia etmektedir.Ehli sunnet alimleri kaderi inkar eden kişinin kafir olacağı hususunda ittifak halindedir.Aşağıdaki videoda Mustafa İSLAMOĞLU'nun kaderi nasıl inkar ettiğini izleyebilirsiniz.
Daha bircok sapık goruşu bulunmaktadır,bunlar bir tanesi talak verme meselesinde 3 talak vermeyi,yani 3 defa boş ol demeyi 1 defa saymaktadır.Ayrıca şia taraftarı olduğu da bilinmektedir.Ozet olarak bu kadar bilgi yeterli sanırım,araştırma yaparsanız daha bircok sapık goruşunu bulabilirsiniz.
2- Yaşar Nuri Ozturk
Hoca kılığında televizyona cıkan en buyuk sahtekarlardandır.Cuma namazı saatinde canlı yayındadır.Buhari bizim anamızı ağlattı gibi edepsiz lafları vardır.Bir programda Bedenlerin dirilmesini inkar etmiştir,yani ahirette sadece ruh dirilecek demiştir ki bu insanı kafir eder.Daha sonra ise kıvırmıştır,başka programda başka şekil soylemiştir.Zina meselesinde,eğer 2 tarafın rızası varsa o zina değildir,demektedir.Yani malumunuz şu an genel evlerde yapılan muameleye zina değil diyecek kadar sapık biridir.
Bu videodan zina konusu ile ilgili soylediklerini izleyebilirsiniz.İran'ın muta nikahlarını savunmaktadır.Muta nikahı,para karşılığı belli bir sure ile bir kadınla evlenmektir.İranda bildiğiniz genelevlerde imam bulunur,adamla kadının nikahı kıyılır,iş gorulur sonra da boşanırlar.Artık bunun helal olduğunu savunan biri konusunda ne duşuneceğiniz size kalmış.Bu sapıklıkların ehli sunnet inancında asla yeri yoktur ve kesinlikle haramdır.
3- Abdulaziz BAYINDIR
Bu adam ise Allah gaybı bilmez diyecek kadar sapıklaşmış biridir.Aşağıdaki videoda izleyeceğiniz uzere aynen şunu demektedir; Allah sizin gelecekte kiminle evleneceğinizi bilmez (!) Ben hem o videoyu hem de Mustafa Ozşimşekler hocanın yaptığı reddiyeyi koydum ki kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.Bunun dışında bu insanın sapıklıkları saymakla bitmez.Tasavvuf ve tarikatı kokunden inkar eder,şirk der.Orneğin Mevlana Hazretlerine kafir der,butun mutasavvıfları kafirlikle itham eder.Bu kadar bilgi bu adamdan uzak durulması icin yeterlidir sanıyorum.
4- Zekeriya Beyaz
Bu kişinin de sapıklıklarını bilmeyeniniz yoktur.Kendisi ilahiyat profesorudur ama canlı yayında kendisine uzatılan arapca Kuranı Kerimi okuyamamıştır.Tavuktan kurban olur diyecek kadar cahil birisidir.
5- Adnan OKTAR
Bunun hakkında yazmak konusunda şupheliydim,ama yine de yazayım dedim.Zira SAYIN (!) Adnan Oktar'ın avukatları cok,parası da cok.İnternette aleyhine yazılan herşeye dava acıyorlar.Bu zatı coğunuz bilirsiniz,kendisinin mehdi olduğunu iddia ediyordu eskiden.Ama planları bozulunca iddiasından vazgecti.İsraili savunan ve onları savunmak icin İsraile laf soyleyenin gok kubbeyi başına yıkarız diyen birisidir.
Bu kadarı bu adam icin yeterlidir,takdir sizindir.
Daha bircok sapık hoca gunumuzde turedi,ben aklımda olan belli başlıları yazdım.Hayrettin KARAMAN,Suleyman ATEŞ gibi dinlerarası diyalog adı altında yahudi ve hristiyanların cennete gireceğini,iman şartının onlar icin 2 olduğunu soyleyen sapıklar ayrı bir konuda anlatılabilir ancak.
Ben dilim donduğunce Emri Bil maruf,nehy-i anil munker (iyiliği emretmek,kotulukten nehyetmek) farzını ifa etmeye calıştım.Umarım faydalı olmuşumdur.Bu insanları dinleyen kardeşlerimizden bana ofkelenenler olacaktır,onlara hoca taraftarlığı yapmaktansa hakkı gormeyi ve hakkı savunmayı tavsiye ediyorum.Ehli sunnet itikadına muhalif olan hocalara itibar etmeyin,burada birkac ehli sunnet hocamızın ismini yazacaktım ama ozellikle hoca taraftarlığı yapıyorsun denilmesin diye yazmadım.Bu konuda yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyorum.Es-Selamu aleykum...
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- Sohbetlerinden Uzak Durulması Gereken SAPIK HOCALAR
-
12-09-2019, 08:56:52