Merhaba arkadaşlar bu yazımı sonuna kadar dinleyip yardım edermisiniz benim yaşım 15 ama bu yaşa gelene kadar hayatımda bircok hurafe inanclar gordum mesela kucuktuk 7 8 yaşındaydım yolda giderken karakedi ugursuzluk getirir diye laf derlerdi yok karakedi gorunce kulagını tutacaksın filan yok akşam vakti tuvalete gitmek kotuymuş merdiven altından gecmek kotu olurmuş filan diye bunun gibi batıl inanclar gordum ve inanınki hic bir zmana inanasım gelmedi ve zamanla buyuduk 11 12 yaşına geldigimde bir gun dedem olmuştu ve okuldan geldigimde yanına gittim baktım ustune bıcak koymuşlar dogrumu yanlış mı bilmiyorum ama bana bunun gibi sacma şeyler gosterildi soylendi her inanmayışımda bunlara laf edişimde azarlandım laf edildi annem babam zamanında hastalandıgımdan dolayı sacma sapan kendini hoca diye tanıtan adamın yanına gittiler ve o hocaya muska yaptırmışlar bu muska beni koruyacakmış inanmadım birde hocaya para vermişler gene tartıştım ve tartışınca gene laf bana edildi herkez beni azarladı bana laf etti yok muskayı cıkarırsam carpılırım v.s diye bir başka hurafe sokaktayım arkadaşlarla birini cagırmak icin ıslık caldıgımda herkez bana laf ederdi ıslık calmak gunah diye akılları sıra ıslık calmak şeytan getirirmiş ve babam akşam tırnak kesilmez gunah diye bana laf soylerdi sorunum bunun gibi nedenlerle başladı şimdi hicbir şeye inanasım gelmiyor herşeye bir bahane arıyorum ornek verirsek iddaa oynuyorum bana kumar vs diyolar inanmıyorum nedense bu iddanın parası devlete gidiyor devlet fakire vs yardım ediyor bazları diyor sen kazanıyorsun ama karşı taraf kaybediyor o uzuluyor diye ama gene inanmıyorum cunku borsada vs de kaybeden taraf ve kazanan taraf var hayatta herzaman kazanacak degilsin yani şimdi bana hep laf ediyolar bunun gibi sorunlar yuzunden yok senden adam olmaz yok musluman adam sunu yapmaz bunu yapmaz diye kendimi hep suclu hissediyorum bana yardım edermisiniz...