Az once sahur yemeğimi yemiş uyumadan once televizyonda kanallarda geziniyordum. Bir programa takıldım Zekeriya "BEY" o okyanus gibi sonsuz ve berrak bilgisini halkımıza sunmakla meşgul. ve can alıcı nokta "KADIN ve erkekde sac mahrem degildir, kapatılması gerekmez" bu ne demek boyle birşey soylenirmi. Bu ne kendinden emin konuşmak. Oyle bir konuşması varki sanki yuce peygamberimizden (s.a.v) den duymuş kadar emin konuşuyor ve binlerce milyonlarca insanı zehirliyor. Ben okumayı seven biriyim ve ehli sunnet alimlerinin DOĞRU tercume edilmiş kitaplarını zamanım oldukca okumaya calısır yasantıma o bilgiler dogruntusunda yon vermeye gayret gosteririm. Kitapların hepsinde bahsi gecen başortu konusunda şoyle bir bilgi var "kadının yuzu ve avuc ici haric her yeri mahremdir." Hatta aynı kitaplarda bir başka bilgi " Kadınların seslerini YABANCI erkeklere luzumsuz duyurmaları haramdır". Ama Zekeriya Beye gore tum bunlar yanlış kendisinin dedikleri dogru.
http://www.zekeriyabeyaz.com.tr/iletisim.asp sitesine bir yorum gonderdim ne kadar cevabsız kalıcagının ve bir işe yaramayacagını bilsemde en azından halkın tepkisini cektigini bilmesini istedim. Sizden ricam yorumlarınızı duşuncelerinizi AHLAK cercevesinde bu adresden malum kişiye yollamanız.
soylenicek cok şey varda şimdi uykum var