Sorum gercekten cok uzun ama cvplarsanız cok makbule gecer yoksa her gecen gun dahada kotu boyuta ulaşıyor gusul abdesti almam Şimdiden cvp veren herkesten allah razı olsun. Ben cok takıntlı biriyimdir. Gusul abdesti almam gerektiği durumlarda 1.5 saat boyunca gusul abdesti almadan cıkamıyorum. Gusulu her defasında geciktiriyorum. Cunku ihtilam anından sonra en az 3 kere idrar yapıyorum. 200 adım yuruyorum. ve 5-10 dk bekliyorum. buda epeyce bir zaman alıyor yaklaşık 3-4 saat. Avret bolgemi yıkarken duş esnasında ellerimi en az 3 kere yıkamadan icim rahat etmiyor. Şimdi asıl merak ettiklerim şunlardır : Normalde gusul abdesti almadan once kac adım atıp ve kac kere idrar yapmamız gerekiyor. Elimize bulaşan meni ne kadar sterildir ( kac kere ellerimizi yıkayınca tamamen gider ? ) Normal gusul abdesti sabunlanmakta icinde en fazla ne kadar surer. Vucudumda kuru yer bırakmamak icin kafamı bile en az 8-9 kere şampuanlıyorum. Normalde ne kadar yıkarsam ıslandığına emin olabilirim. Ve son sorum gusul abdestinde ağıza ve buruna su cekerken yanlıslıkla yutarsak tekrar baştan almamız gerekirmi yoksa devam edebilirmiyiz. NOT : Hanefi mezhep'indenim.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- Surekli Takıntı ve daha kotuye gidiyor ( Gusul Abdest )
-
12-09-2019, 08:37:34