NE DEDILER Ne EYLEDIM..!
Dediler ; Gel Gir Iceri..
Dedim ; Gelirim , Belki Girerim Ama Siz Beni Tanirmisiniz , Benim Gibi Bir Adami Iceri Alirmisiniz ?
Dediler ; Burasi Umitsizlik Dergahi Degil , Sende Gelirsin , Baskalarida Gelir...Kapi HerkeSe Acik.Ama Bak Karsina Bir Firsat Cikmis , Davet Edildin Gel Gir Iceri...
Dedim ; Tamam Giriyorum Iceri...Herhalde En Zor Kismi Bu Idi , Ama Kolayca Hallettim Bu isi ....
Dediler ; Hos Geldin , Sefa Geldin.Dogrudur ; Kolay Degildir Karar Vermek , Iceri Girmek , Ama Bilesinki Durabilmek Girebilmekten Daha Zordur.Kolay Gibi Gorunen Bu Yol Yokus Yokustur...
Dedim ; Inaniyorum , Asarim Her Engeli , Acarim Butun Kapilari. En Has Odaya Girerim , Disari Cikmayi Kafamdan Silerim..!
Dediler ; Kendine Degil O'na Guven , O'na Dayan , O Isterse Olur Hersey Heran .Guvenirsen Kendine , Ameline , Niyetine ; Yikilir Gidersin Bir Sillede..!!
Dedim ; Tamamdir , Umarim Dediginiz Kotu Durum Olmiyacaktir.
Dediler ; Oku... O'nun Ilk Emride Bu Idi Zaten .Oku'ki Ilmin Artsin , Oku'ki Temelleri Saglam Atasin..
Dedim ; Okurum , Okuyorum . Dunya Mesgelasi Cok Ama Gayrette Ediyorum .
Dediler ; Kastimiz Senede Bir Defa , Kisa Surede Cok Okumak Deildir , Azar Azarda Olsa Her Gun Devam Etmektir..
Dedim ; Anliyorumki Kolay Degil Bu Dedikleriniz.. Yinede Yaparim , Okumak Olsun Istediginiz..
Dediler ; Okumak Yetmez , Okudugunla Amel Etmende Gerek.Amelsiz Okuma Esek Sirtinda Semer Demek ..
Dedim ; Elden Geldigince Amel Ederim , Elimin Yettigi Her Yerde Yardim Ederim...
Dediler ; Once Ciddi Bir Niyet Gerekir. Azm-i Cezmi Kast Eylemek Gerekir .
Dedim ; Soyleyin Baska Ne Eyleyim .O'nun Rizasini Elde Edeyim..
Dediler ; Tek Basina Olmaz Bu Isler , Iceriye Senden Once Girenlerle Bir Muhabbet Kuruver.
Dedim ; Muhabbet Guzeldir , Lakin Pek Gecimsize Benzer Evvelkiler , Ne Oldugu Bilinmez Sonrakiler .
Dediler ; Husnuzan Gerek Uhuvvette , O Yardim Etmez ; Sayet Aranizdaki Kardeslik Eksikse..
Dedim ; Tamam Gayret Edecegim , Herkesi Kardesim Bilip Elini Opecegim...
" Kolaydir Her Sey Ilk Anda , Ilk Heyecanla .Imtihanlar Basladi Daha Sonra Sirayla .Heyecanin Kaybolmasiydi Aslinda Ilk Darbe. Sadece Kalp Yetmiyordu Engellerde .Akilda Olmaliydi Hep Onde .Oku ! Demislerdi Her Daim Okumamistim , Okuyorum Diye Luzumsuz Bilgilerle Kendimi Aldatmisim .Varsa Bir Parca Ise Yarar Okuma Onuda Amelsiz Birakmisim..."
"Niyetimmi Bozuk Bilemedim .Drupta Bir Tashih-i Niyet Edemedim. Hakiki Dostlara Kavusmus Olsamda Muhabbeti Bilemedim.Dedikodu Ve Giybetten Agzim Ve Kulaklarimi Uzak Edemedim."
"Anladimki Bir Daha ; Iceri Girmek Degil Mesele .Bir Lutuf Eseri Alinmisiz Iceri Bir Kere.Icerde Durmak , Verilen Rolu Iyi Oynamakmis Asil Gereken , Oyunu Iyi Br Performansla Bitirmekmis Istenen .Sahnede Durmak Yetmiyor , Isin Hakkini Vermeyene Bir Ceza Gerekiyor..! "
"Gelin Dostlar ; Gayret Edelim , Kosalim , Kosturalim , Hakki Ne Ise Verelim Rolun Bu Sahnede.Tamamlayalim Rolumuzu Inmeden Uzerimize Son Perde..!!!"
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Ne Dediler Ne Eyledim...!!!
-
12-09-2019, 07:46:24