İsteyen bu konu altından icinde bulunduğumuz dunyanın durumunu,gidişatını,kıyamete doğru adımlar uzerine konuşabiliriz. (Tabi genel kuralları ciğnemeden ve saygı cercevesinde,bunlar olmazsa farklı tellerden calıp dururuz.)
Biraz klasik olacak ama olsun başlayayım ben.
İlla ki dunya geneline gitmeye de gerek yok,icinde bulunduğumuz Turk topraklarında,insanların ahlakının bozulumu,her turlu pisliğe bulaşması vs. vs. aklınıza ne gelirse bunlar nasıl duzelebilir?
Guzel ahlakın zayıf olması,ibadetlerimizi hakkıyla yerine getirmemek,sevgi ve saygının azalması,vicdan duygusunun yok edilmeye calışılmasından dolayı dunyada felaketler artmaya devam etmektedir.Şimdi benim de aklımda bir suru şey var deccaliyet vs. vs. ama bir anda cıkmadığı icin yavaş yavaş ve sindire sindire gitmeyi diliyorum

Burası dini sohbetler bolumu,en ufak bir derecede bile konudan sapmalar,veya atışmalar,sataşmalar olduğu takdirde malesef konunun kilitmesini isteyeceğim.O yuzden daha cok duşunerek yazalım arkadaşlar.
Ya da size şoyle sorayım,
İnanclarımız guclu olursa dunyamızın temeli de korunur mu? (Esasında tabiiki oyle olduğunu biliriz ama ozunde cok durmayız.)
Biraz dağınık yazmış olabilirim o yuzden affınıza sığınırım arkadaşlar.