neyimi başardım; uzun zamandır aklımda olanı yani dunyevi sahip olduklarımı bırakıp dunyayı karışkarış dolaşmaya başladım.size belki sacma gelecek ama okuduğum butun eserlere bakıyorumda O zatların hepside gezebilkleri kadar gezmişler hani ayette geciyor ya"yeryuzunu gezin dolaşın ve ALLAH ın ayetlerini anlayın" diye(tam manayı yazamaım kuusra bakmayın)Aldım sırt cantamı tanıdıklarım ile helalleştim ve cıktım.İnsan gercekten bir garip hissediyor.Niye derseniz nereye gittiğinizi bilmiyorsunuz ne zaman doneceğinizi bilmiyorsunuz bildiğiniz tek şey niye bu yolculuğa hicret!e gittiğiniz.O kadar garip ki insan ne kadar buyuk şehirde yaşarsa yaşasın aslında orasının kendi kucuk koyu olduğunu anlıyor.Amacım Hac sezonunda Kutsal topraklara girebilmek ve Hac vazifemi yerine getirmek.Bazı arkadaşlar duşunebilir ben cok mu zenginim diye?cok ama cok kısıtlı bir butce ile cıktım yola.
Zaman zaman bulunduğum yerleri yazacağım ve bulunduğum yerdeki kardeşlerim ile tanışmayı gercekten isterim hem onlardan oralar ile ilgili bilgi alabilirim.
Ama siz bakmayın bu deliye