bide yasamıs oldugum bır anı var . gectıgımız mırac kandılınde ısten cıkısta yoldan gecen ustu bası dagınık yerlerde yattıgı bellı oluyordu ama yuzu temız bır ınsana benzıyordu baktım kı uzaktan bırınden yardım ıstıyor allah rızası ıcın dılenmıyorda ,kısı yardım etmeyınce bana geldı kardes dedi kusura bakma dedı ozur dılıyorum senden dedı hayırdır ne ozuru ne dedım ve benden allah rızası ıcın karnını doyurabılmek ıcın 20m ıstedı arkasından tekrar ozur dıledı bır kac kere ısrar eti ınanmadım dedım bu dılencı ama aclıgı bellı oluyordu bende kıyı kosede para tutarım ne olur ne olmaz adam konya dan gelmıs koyden ark haydarpasa tren ıstasyonunda yatıyormus ac kalmıs hasta oldugunu soledı ben buralara iş ıcın geldım dedi ama ıstanbul yasanılcak gıbı degıl dedı dınlemeye devam ettım neyse ınan maya basladım bıraz , annem babam ve esım ,cocuklarımın uzerıne yemın ederım kı hayır duası alırsın benden dedi o anda dua etmeye basladı .ben tekrar dusunup 20 ytl verdım karnını doyur dedım allah razı olsun dedı sonra 30 lıra daha ıstedı 50 lıraya bız konya ya koyumuze gıdleım dedı .ıstanbul yasanmaz bosuna geldık, Esım coluk cocugum ac benı beklıyor abi dıyerek verdım 50 ytl ama bunları konusurken ıcten konusuyordu verdıgımde adam sarıldı bana agladı senın adın ne dedi tuncay dedım senı omrum boyunca unutmucam senın ıcın du a edecem dedı allah razı olsun dedı bende allah hepımızden razı olsun dedım .acaba dusuyorum da bu adam dılencıde ben mı kandım kendımce allahrızası ıcın yaptım kandıl gunu ....sankı ıcımde az pısmanlık var
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- yanlıs birsey mi yaptım acaba ?
-
12-09-2019, 07:36:34