Alıntı:
Selamun aleykum
Bilmiyorum şeytanın vesvesesimidir bu cennetlik biri olduğumu duşunmuyorum(haşa Allah bilir bunu ama bu icime duşen his)
Namaz kılıyorum (Allah'ım nazar deydirmesin bu konuda hicbirimize AMİN) haramdan uzak olmaya calışıyorum. İcki sigara zina kul hakkı vs. Ama tum bunlara rağmen cehenneme gideceğimi hissediyorum. Ne biliyim vakti zamanında icinde alkol olup olmadığını bilmediğim bir iceceği icmiştim. Arkadaşımdan cok cok nadirde olsa ver sigaranı bir fırt cekeyim diyerek 2-3 fırt sigara alıyom sonra lanet ediyorum o an sigaraya ve bi daha sigara icmiycem diyorum cunku sigaranın tadı berbat ama bir ay sonra yeniden sigarasını istiyorum arkadaşımdan. Aileme karşı asi geliyorum bazen. Bazen cok iyi oluyoruz bazen de kotu oluyoruz kavga bağırış cağırış fln. Arkadaş ortamında veya sinir olduğum bir anda kufur ediyorum. Kufur ağzımdan cıkmadan once beynimde turlu turlu cekişmeler yaşıyorum kufuru zikredip zikretmemekle ilgili fakat bunun şeytan vesvesesi olduğunu bildiğim halde kufuru telaffuz ediyorum. Vakti zamanında cok kufur ettim. Ne biliyim cahillik donemimde yediğim kul hakları izlediğim 18 icerikli ahllaksız filmler son tovbe edişimden beri bir daha girmedim o tarz icerikli sitelere inşallah'ta girmeyecem. Tamam tum bunlara tovbe ettim ve halende ediyorum fakat hala cennetlik biri olmadığımın hissiyatındayım. Sanki Allah kıldığım namazların odulunu cennete girdiğimde verecekmiş gibi. Hani imanın şartlarını yerine getirsem de cehennemekesin gidecekmişim gibi hissediyorum gunahlarım affolmayacak fakat cennette sefa surecem gibi. Gidersem bu şekilde giderim heralde cennete.
Sizler ne duşunuyosunuz bu konuda? selametle
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Dini Sohbetler
- Aranız da cennete gidemeyeceğini duşunen var mı?
-
12-09-2019, 07:35:17