Allah bize, Allah yolunda kafirler ile savaşın derken, bizim gozumuzun onunde muslumanlar katlediliyor ve elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.. Suriyeli kadınlara amerikalı askerler tecavuz ediyor işkenceler yapıyor, elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz.. İnanamıyorum ya, bugune kadar hep icime attım ama akıl sır erdiremiyorum. NEDEN??
Ya bi bu durumda bizim olduğumuzu duşunun ulkemizde amerikan, yahudi,askerleri hukum surmuş ve dunyanın her yerinde cok kalabalık bir islam ordusu olmasına rağmen kimse yardım etmiyor.. İnanamıyorum ya, benim annemi babamı olduruyorlar ama hicbir islam ulkesi yardım etmiyor.. Yemin ederim şuan kurtarabileceğime inansam tek başıma olmeye giderim Suriyeye, ama bu bir cıkar sağlamaz. Tek başıma gidip olmek aptallıktan başka birşey olmaz.
Ya koskoca adamlarsınız bir kendinize bakın ya.. Allah'ın ahirette bize kızgın olma ihtimalini duşunsenize... Akıl sır erdiremiyorum nasıl olabilir boyle birşey.. Veya size soruyorum ne yapılabilir??? Biri beni rahatlatsın icim acıyor artık... Biri faceden foto paylaşıyo, diğeri alttına "Ay yazık" yazıyor.. Bunları gordukce ağlayasım geliyor ya.. O paylaşım yapanları "yazık" yazanları gorduğum yerde boğasım geliyor..
ALLAH AFRİKADAKİ ACLARI VE DUNYADAKİ ACLARI BİR İMTİHANA TABİ TUTTUĞU İCİN AC BIRAKIYOR... NE KADAR AC VARSA O KADAR ZENGİN VAR.. BUNLAR YARDIM ETMESİ İCİN VAR BU KADAR ACLIK... PEKİ SORARIM..... YA BİZE BİR İMTİHAN İSE BU SURİYE - FİLİSTİN ZULUMLERİİ?????
Ya yuce Allah bize huzuruna geldiğimizde kızgın olacaksa!! Hani siz kardeştiniz!!! diyecekse??? Bir duşunun olayı bir kavrayın dostlar, yaptıgınız ibadetleriniz boşa gitmesin.. Allah yolunda savaşın diye ayet var. Oldurme izni var Allahtan.. Coğunuz bu tepkimi anlayamazsınız! Eğer ordaki zulmu benim kadar takip etseydiniz ve izleseydiniz sizinde iciniz kan ağlardı.. Bu tepkiyi sizde verirdiniz..
Adamlar istediği eve girip istediklerine tecavuz ediyor, Olduruyor kesiyor biciyor..Benim musluman ulkelerimde eli kolu bağlı oturuyor.. Dayanamıyorum ya yemin ederim dayanamıyorum...
HADİ BEN GENCİM. YAŞI BUYUK OLANLAR BU OLAYLARI BANA OZETLESİN Bİ? BU OLAY NEDİR?? NE YAPILMASI GEREKİR?? BİRİ ACIMI DİNDİRSİN..
BEN BOYLE BİR CEHALETTEN ALLAHA SIĞINIYORUM.. AMA ALLAH KALBİMİ BİLİYOR Kİ ELİMDE İMKANIM OLSA İLK GİDECEK BEN OLURUM ORAYA SAVAŞMAYA..
Sizinde yapacak hicbirşeyiniz yok biliyorum. Ama bu durumlarda bir turkiye ordusunun suriyeye gitmesi gerekmiyormu?? Bir azeri ordusunun Arap ordusunun?? İSLAM ORDUSUNUN!!
Sakıın bana onlar daha guclu demeyin!
Tarihteki zaferleri saydırtmayın bana sakın ola,emin olun kac katı orduları devirdiğimiz savaşları tek tek sayarım size! ALLAH BİZİMLEDİR..
SOZLERİM BU KADAR.. Tek istediğim şey bir savaşın acılması artık.. 1 Hafta sonra arkadaşlarla ankara binasının onunde bizi televizyonda gorurseniz şaşırmayın ..
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Uyanın dostlar ! Bize neler oluyor!
-
12-09-2019, 07:34:38