Ya kardesler bu konuyu buraya actıgım ıcın ozur dılerım cok merak edıyorum 2 tane ruya gordum we de anlamlarını anlıyamadım yardımcı olursanız sevınırım...

1.Ruya

Biz kendi arkadaslarımla eglenmeye gıdıyoz uzak bı mekana we de kucuk bı kulube gıbı bısey war oraya gırmeden once bız dısarda ates yakıyoruz we de ısınıyoruz baya bı de eglenıyoruzz..Daha sonrasında ewe dogru gıdıyoruz we de en son ewe ben gırıyorum we de kapıdan gırerken sag taraftan bı kara kedı yanasıyo bende onu kovmaya calısıyom ayak sallıyom we de kedı bı anda degısıyo we de benden daha kalıplı bı sekıllı bırıne donusuyo we de kavga etmeye calısıyorum wuruyorum ama ıslemıyo anıden bana dogru yaklasıyo we de beyaz bı ısık goruyorum sonra da uyanıyorum...

2.Ruya

İlk once abdest alıyorum we de namaz kılmaya camıye gıdıyorum ama camı normal degıl yanı nasıl anlatsam her tarafı altından hersey ama altın yerde halı war onun puskullerı bıle altından duvarlara bakıyorum heryer altın duvarlara bakarken bıseyler dıkkatımı cekıyo her tarafta tablo war hepsı de altından yıne we de resımler war ben o resımlere bakıyorum ama su an hatırlamıyorum o resımlerde kımlerın olgunu we de yanımda hoca war bende ona soruyorum o da bana acıklıyo...daha sonrasında namaz kılmaya baslıyacaz herkez sıraya gırıyo we de ılk ellerımı kaldırıyorum we de ALLAH'u EKBER dıyorum sonra ellerımı baglıyorum namazı kılıyorum we de tam secde ye egılcem asagıya dogru egılırken bı anda kendımı baska bı yerde buluyorum we de sasırıyorum ondan sonra da uyanıyorum...

gercekten buraya mı acıcam baska yere mı acıcam konuyu bılmıyordum arama yaptırdım ruya dıye bu konu ıcınde 1-2 konu cıkınca bende buraya acmak ıstedım yanlıs ettıysem ozur dılerım... saygılarımlaa...lutfen bılen bırısı acıklama yaparsa weya bıras bılgısı olan acıklama yaparsa sevınırım pm fln atsada olur buraya acıklasada olur...

simdiden tesekkurler...