Nerden başlayayım bilmiyorum..Bu konuyu acıp acmama konusunda cok tereddut ettim ama bunun bi zararı olmayacağını duşunerek acmaya karar verdim.

Şimdi ben elhamdurullah muslumanım.Ailem musluman.Kişilik olarak yardımsever biriyim.Olabildiğince bencillikten kacmaya calışıyorum.Cok şukur inanıyorum.Herşey iyi gibi fakat nedense sorunum var.
Oruc tutuyorum , namaz kılmıyorum.Fakat nedense bende bir boşluk var.Ara sıra aklımdan ya onların dedikleri doğruysa ?Ya din gercekten insanlar tarafından uydurulmuş duzeni sağlamaya yarayan bir duşunce akımıysa diye aklımdan geciyor.Ya herşey yalansa... kafam iyice karışıyor.
bir ara namaza başlamayı denedim 2-3 vakit kıldım.Sonra bıraktım.İcimden yapmak gelmiyor nedenini bilmiyorum.Bazen gaza gelip kılıyorum 1 kere sonra yine olmuyor...
İcimde hissedemiyorum onu.Yani ne bileyim duyduklarıma gore insan namazda kutsal birşey yaptığı icin heyecanlanır yada garip bi duygu hissedermiş bende hicbirşey olmuyor nedenini bilmiyorum.Yani normal yaşıyormuş normal birşey yapıyormuş gibi geliyor..
Ne olur yardım edin.Neden boyle bilmiyorum ama insanın birşeyler hissetmesi gerekmezmi ?