Selamun Aleykum,
Akadaslar oncelikle iyi haber vermek isterim bir kac ay once buraya kimsesi olmayan bir kardesin ameliyat olacagini ama bir turlu parayi tamamlaymadigimiz yazmistim.. Kardes Turkiyede bense yurtdisindayim.
Allah'a sukurki gec te olsa ameliyat oldu..Cok sukurki su an o hastaliktan kurtuldu..
Ama hastaligi ilerledigi icin tam ameliyat gunu extra masraflar cikiyor parasi yetmemis pesinde kotu bir adam vardi (ada,mdan kacmaya calisiyordu) izini bulup hastahanedeyken parasini ben verririm demis..(bu arkadasin refakatcisida yoktu) Ameliyat parasinin kalanini tamamlamis.. simdide pesini birakmiyormus paradan dolayi .. sanirim mafya gibi biri.. parayi vermezsen, ya sunlari sunlari yaparsin diyormus(cok ozeli anlatmak istemiyorum) yada seni surundururum olunceye kadar diyormus.. tanidik bir polisegitmis. Bunlar mafya gibidir parasini ver kurtul demis..(adam polise gittigini o kardese bildirmis yani polisten tanidiklarida var anladigim kadariyla herseyden haberi oluyor) simdi o kisi bu kardesi uyusturuya alistirmaya calisiyormus ki bu arkadas 5 vakit namazinda olan biridir.. ona alismaktansa olurum diyor yemek yeyip icmiyor geceuykuda bulursa diye gecelri bi kac saatle geciriyormus.. Arkadaslar lutfen dualarinizi eksik etmeyin.. Su adamdan hayirlisiyla kurtulur InshAllah.. Bakin hepimizin az cok cevresi var anladigim kadariyla.. Kimsesizlerin kimsesi ise ancak Allah'tir.. Lutfen bu arkasi kimsesi olmayan arkadasa dualarinizi eksik etmeyin.. Allah yardimci olsunda kurtulsun su adamlardan InshAllah..Ayrica tanidiginiz yardimci olabilecek polisler varsa bana ozelden yazarsaniz sevinirim..
Not: Para istemiyorum Allah'in izniyle ben bir yerlerden tamamlayamaya calisacagim..
Allah hepinizden razi olsun.
Selametle..
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Dualariniza ihtiyac var.. Allah razi olsun..
-
12-09-2019, 07:30:20