UuBir gun Rasulallah (s.a.v) efendimiz kızı Hz.
Fatıma' ya şoyle der ; - Cennete giren ilk kadın kimdir biliyormusun ?
Hazreti Fatıma cevap verir ;
- Ey Fahr-i Kainat ben değilmiyim ?
Rasulallah efendimiz der ki ;
- Hayır, filan yerde filan evde bir kadın var o dur.
Hazreti Fatıma şoyle der ;
- Ne amel işlemektedir de cennete giren ilk kadın olacaktır
Rasuallah efendimiz cevaben git onu ziyaret et gorursun der. Hazreti Fatıma hazırlanıp o kadının evine gider. Kapıyı calar cok cirkin bir ses ona cevap verir.
- Kimsiniz ?
Hazreti fatıma şoyle der ;
- Ben Fatıma.
- Hangi fatıma? Der kadın,
Hazreti Fatıma şu cevabı verir ;
- Rasualllah (s.a.v) in kızı Fatıma.
Kadın şoyle seslenir.
- Kusura bakma iki cihan serverinin kızı, Kocam şu an evde yok, kendisi
benden başka kimseye Kapıyı acma dedi, Bende soz verdim acamam ey rasulllahın kızı. İstersen yarın gel başımın ustunde Yerin var sana canım kurban, O zamana kadar kocamdan izin alırım.
- Peki, Tamam.. der Hazreti Fatıma
Ertesi gun olur, Hazreti Fatıma yine o kadına giderken yanına Hazreti
Huseyin gelir, Beni de gotur Der, Hazreti Fatıma oğlunu kıramaz ve tamam gel beraber gidelim der. O kadının evine gelirler Kapıyı calar.
- Kimsiniz ? der kadın
Hazreti Fatıma cevap verir;
- Benim, Fatıma.
Kadın şoyle der,
- Ey cihan serverinin mubarek kızı yanında bir erkek cocuğunun sesi duyulur. Kimdir O ? der.
- Benim oğlum Huseyindir. O da peşime takıldı gelmek istedi bende kıramadım. diye cevap verir Hazreti Fatıma.
Kadın Uzulerek şoyle der.
- Kusura bakma Ey Rasul kızı Hazreti Fatıma, Ben kocamdan sadece senin icin izin istedim Oğlun Huseyin icin istemedim. Sen bugun git yarın gel o zaman Huseyin icinde izin isterim.
- Peki, Tamam... Der Hazreti Fatıma. Evine doner.
Ertesi gun olur. Hazreti Fatıma ile Hazreti Huseyin tam yola cıkacakken
kardeşi Hazreti Huseyini goren Hazreti Hasan ağlamaya başlar beni de goturun der, Hazreti Fatıma oğlunun
bu isteğini kıramaz ve Onu da yanına alır ve yola cıkarlar. Kadının evine gelirler. Kapıyı calar ve yine o cirkin kadın sesi cevap verir.
- Kimsiniz ?
- Ben Fatıma. der
- Yanında kim var Ya Rasulallahın Kızı Fatıma
- Oğlum Huseyin var birde Hasan var, Huseyini gelirken gordu ağladı, gelmek istedi bende kıramadım.
Kadın Uzulerek cevap verir ;
- Kusura bakma Ya Rasul kızı Fatıma ben kocamdan sadece sen ve oğlun Huseyin icin izin aldım Hasan icin Almadım yarın gel kocamdan Hasan icinde izin alayım. der
Hazreti Fatıma ;
- Peki, Tamam der..
Ertesi gun olur. Hazreti Fatıma, Hazreti Hasan ile Huseyini yanına alarak o kadının evine giderler. Kapıyı Calarlar
- Kimsiniz ? der kadın.
- Ben Fatıma.
- Yanında Hazreti Huseyin Ve Hazreti Hasan' dan başka biri var mı Ya Rasul Kızı Fatıma.
- Hayır yok. der Hazreti Fatıma
Ve kapıyı acılır, Kapıyı acan o kadar guzel bir kadındır ki yuzunden nurlar akıyor. Cok guzel ortunmuş Cok guzel bir kadın. Ağzını acar ve bir misket buyukluğunde taşa benzeyen bir cisim cıkarır ve ;
- Hoşgeldin Sefa getirdin Ey Rasulallahın kızı Fatıma. der
Hazreti Fatıma ilk olarak kocasına olan itikatını beğenir. Ve Şoyle der.
- Uc gundur Kimsiniz diyen yaşlı kadın senmisin ? der
- Hayır. Der kadın.
- Peki o yaşlı kadın kimdi ?
- Yaşlı kadın yoktu Ya Rasuallahın Kızı Fatıma , ağzımda taş vardı o yuzden sesimi değiştirdim
- Peki neden değiştirdin der Hazreti Fatıma
Kadın Şu Cevabı verir.
- Belki sesimi duyupta yoldan gecen bir erkek şehvetlenir, Kotu amel işler diye değiştirdim Ya Hazreti Fatıma...........
Evet değerli ziyaretcilerimiz bu yazı Seslerini gizlemeyen ve Radyolarda Canlı yayına katılan bayanlar icin hazırlanmıştır..
Gunumuzde gerek televizyonlarda, gerek radyolarda, gerekse chat ortamı olan msn gibi ses gonderme ozelliği olan internet ortamında, bir cok kez karşılaştığımız ve duyduğumuz kadın sesleri mevcut. Bayanlar neden seslerini tanımadıkları bilmedikleri aralarında hic bir akrabalık bağı olmayan karşı
cins erkeklere rahatlıkla duyuruyorlar.
Bunlar Allah' tan korkmuyorlar mı ?
Son zamanlarda aşırı yoğunlaşan bir edepsizlik ve terbiyesizlik soz konusu
Kadının en hayırlısı; guzeli ve zengini değildir. Haya' lı ve Takvalı olanıdır diye buyurmuş Rasullallah efendimiz.
Sorulduklarında bir islamı soru ya da guncel bir soru bu tip bayanların ustune bilen yoktur.
Ama Radyolara Cıkıpta Seslerini Duyurmanın Ne Kadar Hayasız Olduğunu Bilmiyorlar. Hayasız kelimesi az gelir. Cok Hayasızdır Demek Daha Doğrudur..
Yine soruluyor ne niyetle siz konuşuyorsunuz tanımadığınız kişilerle ?
Verdikleri cevap şudur ; " O Benden Buyuk O Benim Abim Sayılır..."
Allah (c.c)' tan korkun.!!!
Herşeyi Allah(c.c) Yazar, Allah(c.c) Haram Etmiş Sesinizi Yabancı Erkeklere, Abim dediğiniz kişi 100 yaşında da olsa ne farkeder...?
Tasavvufta ancak hayanızla yurursunuz. Ve Hayası olmayan tasavvufta yuruyemez en alcak yerdedir. Cok hayalı olan tasavvufu bulur
alıntıdır
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Bir gun Rasulallah (s.a.v) efendimiz(mutlaka okuyun)
-
12-09-2019, 07:29:10