Duşuncelerimde haksız bir yon var mı?

Musluman ve turkler bana yapmadıkları kotuluk kalmadı.ister istemez turkluğumden ve islamiyet dininden soğudum.

bugun oruc tutma namaz kılma kimseye yardım etme...bugun gider herkes bir şekilde para kazanır...sakatlara ise devlet maaş ve bakım parası veriyor

onemli olan kula zulum etmemektir. sen birinin canını yakma...hep iyi ol...gercek muminlik budur.tanrı da affedeceğine yurekten inanıyorum. allah ın gasabı olduğu gibi merhameti kullarından daha fazladır.

ben nefret eder duruma duştum.kime ufak guvendiysem kazık attı ya da atmaya calıştı. bole bir durumda toplumumla ve dinimle nasıl barışık olabilirim? kotu %1 olsaydı %10 olsaydı inanın bunları dile getirmezdim bile en az yarısı kotu niyetli..

bir de daha once konu acmıştım...allah tan dileğim cehenneme gitmek istemiyorum. cennete de gitmek istemiyorum.ahirette hayvanlar gibi yok olmayı istiyorum.

ilerde aile duzeni kurduğum zaman topluma ve dine onem vermemeyi oğreteceğim kendi cocuklarıma. ama halkların ve dinlerin kardeşliğine inamayı oğreteceğim...hristiyan a allah rahmet eylemesin diye turkiye tv de bir din alimi soyluyordu.bu din faşistliği değil midir?

cok yaralıyım...yaşamak istemiyorum...dunya da mutlu olmak istiyorum...bir şeyleri de kafaya takmak istemiyorum....para olmadan olmuyor zaten...

yanıldığım nokta varsa duzeltin.