Rahman ve Rahim olan Allah’ın Adıyla

Hamd Alemlerin Rabbi olan Allah’a mahsustur. O Rahmandır ve Rahimdir.

Bu yazıdaki konumuz Medya’nın Gercekte ne kadar sapıklık icinde olduğunu gostermektir. Turk medyası bu devirde tamamıyla Kafir ve Yahudi insanların elindedir. Ve bu durum devam ettiği surece insanlar doğru bilgiye ulaşamazlar. Şimdi medya geliyor birşeyler soyluyor, coğu insan bunu araştırmadan inanıyor.Cunku Turk toplumunun en sevdiği şey de araştırma yapmamak... Mesela ‘Ebubekir El Bağdadi Olduruldu’ deniliyor. Ama kesin hicbir bilgi yok. Medyanın bir kısmı ‘Olduruldu’ diyor bir kısmı ‘Ağır yaralandı’ diyor. Bir de video yayınlamışlar ‘Bağdadinin oldurulme videosu’ başlığı altında. Video’yu internetten bulup izledim.Videoda cok fazla ‘ALLAH ALLAH’ nidaları yukseldiği icin bu videonun İslami ulkede cekilidğini anlayabiliyoruz. Gercekten de videoda bir grup insan savaşırken hemen yanlarında bomba patlıyor ve bir adam yere yığılıyor. Yığılan adam sakallı olduğu icin pek secilemiyor. Fakat sakallardan dolayı bu adam Bağdadi diyecekseniz her gun arap ulkelerinde yuzlerce Bağdadi olduruluyor. Bu videoyu normal bir Turk insanın aksine araştırdım. Ve bu videonun Ozgur Suriye Ordusuna ait bir video olduğunu oğrendim. Yani insanlar durup dururken ‘Bağdadi yaralandı, oldu’ diyor, hicbir kesinliği yok, ve ispat olarak gosterdikleri video da Ozgur Suriye Ordusuna ait bir video. Şimdi bu medya, insanlara doğru olanı soylemek zorunda değil midir? İşte medya burada doğru olanı gostermek yerine haberi carpıtarak bize ne kadar guvenilmez olduğunu bir kez daha ispat ediyor.İnternette bu tur oldukca fazla video geziniyor. ‘Allahu Ekber’ nidalarının yukseldiği yerde hemen ‘ışid’ damgası vuruluyor. Bir de aynı orgutun kafa kesme videoları var. Farkındaysanız hicbirinin sonu tam olarak gosterilmiyor. Burdan sonrası kanlı deniliyor ve kafasının kesildği an gosterilmiyor. Aynı zamanda bir de arkada bir efekt var. Sahra Colu’nun ortasında en tepesinde bir siyah adam ve turuncu ustlu ağlayan bir başka adam. 17 yaşındayım ancak bu videoyu ilk defa gorduğumde bir amerikan filminden alıntı zannettim. Adamlar oraya savaşmaya gidiyor. Ancak gelin gorun ki Amerikanlar kadar etkili videolar cekebiliyorlar. Lutfen bunlara inanmayın. Bu medya ve sosyal medya gercek bir muslumanın tam anlamıyla duşmanı olmalıdır. Filistin bombalanırken butun dunya İsraile beddualar,lanetler okuyordu. Herkes boyle İsraile ve arkasındaki Amerika’ya tepki gostermeye başlarken Amerikada en ustteki bir kac kişi İBC (İce Bucket Challange) adında bir kampanya duzenleyerek insanların aklını başka yere celdi.Ve butun tepki gosteren insanlar bunu uygulamaya başladı. Boylelikle İsrailin Filistini bombalaması butun dunya tarafından unutulmuş oldu. İsrail resmen Muslumanları uyuttu! Şimdi de medya ve sosyal medyayla yaptıklarıyla uyutuyor.
Uyanın ey muslumanlar!! Uyanın Hz Ademin cocukları! Ey ummet-i Muhammed!! Uyanın!
Allah hepimizin yardımcısı olsun
.