Arkadaslar ben de 2 gun evvel bir ruya gordum ve ne anlama geldigini sormak istedim insallah yardim edersiniz bana. Soracak kimsem yok sizlerden baska
Ruyamda, Hz Isa mesih tekrar dunyaya gelmis. Kendisi hristiyan, etrafinda bir kac insan var. Hz Isa onlara bir soz soyluyor ama bu adamlar o'na pek hurmet etmiyorlar. ben de korkuyorum (ayni zamanda da utaniyorum) bu adamlara diyorumki (Hz Isa gormeden) "sakin ola ki Allahin resulunun soyledigi sozu degistirmeyesiniz" Bu hristiyanlar benimle dalga geciyorlar (sen ne anlarsin ey muslum gibisinden). Ben sesimi cikarmiyorum o arada Hz Isa beni goruyor, dedigimi isitiyor. Sonra beni yanina aliyor bana sariliyor sanki kardesim gibi, oyle ki basimi onun gogsune dayiyorum kalp atisini duyuyorum. Ona oyle buyuk bir sevgi hissediyorum ki o an, belki annemi babami o kadar sevemem.
Sonra etraftaki cemaati gayri-muslum dagiliyor Hz Isa ile ben basbasa kaliyoruz. Bana diyorki "senin dinin ne guzelmis...bana anlatirmisin". Ben de ona anlatiyorum; namazin, orucun, zekatin nekadar guzel oldugunu. Dinlemesinden musluman olmak istedigini anliyorum.
Uyandiktan sonra, o gun uyuya kalip sabah namazini kacirmama ragmen yuzum hep guldu. Genelde sabah namazini kacirirsam o gun cok uzgun, asabi gezerim ama Hz Isa'ya hissettigim o tarif edilemez sevgiyi butun gun hissettim.
Hayirdir insallah
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Bu ruyayi neye yorarsiniz?
-
12-09-2019, 07:22:56