SEVGILI KARDESLERIM:
namaz kilmak, namaz kilabilmek, namaz kilabilmesini bilmek , yuce rabbimize ibadet edebilmek herkeze nasib olan bir olay degildir, lutfen bunun kiymetini bilelim , allahin bize bahsettigi lutuf icin sukredelim. bir dusunun guzel kardeslerim cogumuz bir is yerinde calisiyoruz ve 8 veya 10 saat belkide daha fazla bir kac kurus icin o is yerini bekliyoruz , peki bize o calistigimiz eli veren, o mukemmel beyni veren , o kalbi veren allah icin niye ibadet yapmak zorumuza gidiyor ? seytan surekli gorev halinde unutmayalim kardeslerim, ne kadar kendisiyle beraber insanlari cehenneme cekerse o kendine kar sayacaktir , sakin dusmeyelim bu hataya!
hepimiz biliyoruzki namaz islamin bes sartindan biridir ve kelimeyisahadetten sonra en onemlisidir zaten kelimeyisahadet etmeyen musluman olamaz , oyleyse musluman olduktan sonra , yapmamiz gerekenlerin basinda namaz kilmak gelir , namaz dinin diregidir guzel kardeslerim ,
ben namaza baslayamiyorum, icimden gelmiyor , eriniyorum, dunyevi seyler o an icin daha cekici geliyor diyen arkadaslarimiz varsa lutfen ama lutfen en azindan bir kere olsun kuran´in turkce aciklamasini komple okusunlar , ben size garanti veriyorum , eger allahin laneti uzerinize tamamen gelmediyse yani kalpleriniz tamamen kararmadiysa , inaninki o kuran sizi feraha erdirecektir .
yuce rabbim cumlemizi gafletten uyandirsin insallah, unutmayalimki bir insan in ergenlik cagindan sonra namaz unzerine farz olur taki fani dunyadan gocene kadar bes vakiti kilmasi uzerine farz dir, bu bizim gorevimiz arkadaslar eger muslumanim diyorsak (elhamdulillah) bunu yapmak zorundayiz, eger burda odemzsek ahirette odeyecegimizi unutmayalim, kiyamet gunu namaz hesabi dogru cikanlar diger gunahlarin hesabindanda kolay gececegi (kul hakki haric) hadissi seriflerle belirtiliyor (tabiki allaha tam bir samimiyetle kilarsak namazlarimizi) oyleyse guzel kardeslerim bu yalan dunyanin gecici zevkini heveslerini ebediyete degismeyelim lutfen, ki su yalan dunyanin akliniza gelen ve ya gelemeyen en guzel seyleri olaylari nimetlerin vesayire 10 kati cennetin en dusuk mertebesi kadar! dusunun en yuksek mertebesini artik siz!!!
gece yarisi bir tatli uykunuzu bolun soguk suyla bir abdest alin donun kibleye ( yarabbi ben senin kulunum sadece senin rizan icin sana secde ediyorum deyin ) allah icin namaz kilin guzel kardeslerim ,
hic birimizin daha ne kadar yasayacagimiza garantimiz yok , hic bir sey icin gec kalmis sayilmayiz , eger omrumuzun yarisini namazsiz gecirmissek bu andan itibaren basliyalim , her kildigimiz vakit mamazinin ardindan birde kaza namazi kilalim ornegin( niyet ettim allahim gecmiste kilamadigim 2 rekat sabah namazini kaza etmeye) .
inaninki kardeslerim hepimiz eger cehennemin azabini gorup de sonra yeniden dunyaya getirilsek bir omur boyu anlimiz secdeden kalkmaz, buna kanaat getirin! e oyleyse bunu bile bile neden bu dunyadaki gecici zevklere aldaniyoruz!!!
bes vakit namaz kilmak sadece ve sadece 24 saat icinde en fazla 1 saatimizi alir guzel kardeslerim en azindan bir gunun icinde bir saatimizi allah icin ayiralim ( eger ne mutlu daha uzun ibadet edebilene) yuce rabbimizin bize verdigi ninetlerin karsiligi ve ona kulluk borcunuz olarak nanazimizi duzgun kilalim ,
seytan butun insanlarin apacik dusmanidir , seytani sevindirmeyelim guzel kardeslerim lutfen,
allahin selami ve rahmeti , hidayeti hepinizin uzerine olsun ,
hepiniz allaha emanet olun , ne mutlu bana eger bir kisiyi dahi olsa allah icin namaz kilmaya tesvik edebilmissem.
(ozur diliyorum hepinizden yazarken noktali harfleri kullanmadigim icin bazen)

HER SEY ALLAH cc RIZASI ICIN .