S.A Arkadaşlar..
Bizler asırlardır yanlız kalmış bir milletiz. Evvelinde Cengiz Handan başlar tarihimiz, suregelen bir destansı oykudur bizimki. Taki 571 yılına kadar bu destana bir eklenti olmuşturki, tarih sayfalarında yer kalmayacaktır yazıla yazıla. Turkluk bizim nışanımız, islam bizim inancımız dır artık. Bir zaman boyle devam eder ve bir cok turk sancağı dalgalandırır kalpte bunu. Daha sonra ecdat cıkar tarih sahnesine kucuk bir cadırda, bir dere kenarında dikilir ilk fidan, o fidanki 600 yıl hic yıkılmadan buyur ve bir cınar oluverir, kimse nasıl olduğunu anlamaz anlamaya calışsada başaramaz, yıllar gecer nasıl gectiğini anlamadan, o cadır saray olur, o fidan cınar olur, tarih sayfalarına islam ve turkluk kazınır her an, onlarsız donuşmez zaman, onlarsız donmez dunya, birlik olmuşlardır ve artık buyumektedir ecdat, her gun daha fazla daha hızlı, Osman'dan, Yavuz'a, Kanuni'den, Fatih'e ve ordanda Abdulhamit hana tarih yaprakları dolu verir destansı yaşamla.
Bizler iki şeyde diğer milletlerden ayrılırız.
1. İslam
2 Ecdat
Tarih sayfalarını karıştıran arkadaşlar destanları okudukca, şimdi yaşanan zamana ağlıyordur benim gibi. Kac arkadaşım Fatihin İstanbulu aldığı gun ne olur bende orada olsaydım demiştir acaba,
Ama onlara ne kazandırdı bunca zaman biliyormusunuz "Birlik ve İnanc"
--- Arkadaşlar bir cok forum sitesi mevcut ve bir cok arkadaşım benim gibi bu forum sitelerine fikir beyanında bulunuyorlar. Ancak hic bir forum sitesinin sosyal aktivitesi mevcut değil. Bir değişiklik yapın ve diğerlerinden ayrılın. Sosyal aktiviteleri on plana cıkarı, mesela toplantılar gibi, mesela tanışmalar gibi, her ne olursa olsun insanları birleştirin. CUNKU ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANIDIR.
Saygı ve Sevgilerimle,
Allah (C.C) Yar ve Yardımcınız Olsun..
Ahmet YILDIRIM
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- İslami Bilgiler
- Dini Sohbetler
- Birlik Olma Zamanıdır...
-
12-09-2019, 07:16:37