Hep duyardım fatiha suresinin hikmetini, yorumlanırsa sayfalar sureceğini ama mantığıma uygun cevap bulamadım Kuran'ı okumadan once anlatanların da kulaktan dolma bilgilerle anlatıldığını anladım.
Hicir suresi 87 ayette cevabını buldum. ‘ANTOLSUN Kİ SANA DAİMA TEKRARLANAN YEDİ AYETLİ VE BUYUK KURANI VERDİK’ Bu ayeti okuduktan sonra fatihayı ne zaman okusam kendimi
Muhammed as ummeti olduğumu,
Ondan ahirette şefaat’ci olmasını istediğimi
Ona dua ettiğimi anladım.
Kuran’da Âminle (Allah kabul etsin) biten başka sure var mı, başka yedi ayetli sure var mı?
Kuran Muhammed as mucizesi değimli, hic değişmeyeceği ve Allah’ın koruması altında olduğunu Âlemlerin Rabbi olan Allah’ım soylemiyor mu?
Muhammed As mucizesi Kuran’dır. Duası da fatiha’dır onu anladım.
Allah hicbir şeyi cevapsız bırakmamıştır yok ilk ayeti, yok acılış ayeti, yok Kuranın hepsini acıklar bunlar bana yanlış geliyor. Fatihanın ozelliğini anlayınca rahatladım ben boyle anladım sizde duşunun kardeşlerim ben bu bilgilerimi sizinle paylaşıyorum.Sizde doğruluğuna inanıyorsanız etrafınızda bulunanları bilgilendirin ki Allaha karşı yalan yanlış bilgilerle eş ve ortak koşmasınlar. Cunku Allahın tek af etmediği gunah kendisine ortak ve eş koşulmasıdır.Saygılarımla.
Nazamarus
[email protected]