Bu insanlar bir cok mucizeyi Kerameti inkar ediyorlar.. Ve Akla Bilime Aykırı diyorlar..
Gecmiştede bu fikirlere benzer Fikirler ortaya atılmış ve hatta Muşrikler Peygamberimizle Alay etmişlerdir..
Ben şimdi bu olayları tek tek yazmak hatırlamak istemiyorum ama Arkadaşlar yazabilir..
Coktan Beri İnsanlar Ucakları-Gemiler-Trenleri-Arabaları icat etmiş ve Ulaşım Cok kısa bir zaman inmiştir..
Şimdi Ucağın ucmasına Geminin Yuzmesine, Arabanın Yeryuzunde Suratle Gitmesine İzin Veren Allah Her Hangi Bir Kulunu Veya Alime Bu Yolları Cok Kısa bir surede Yollar aşmasını sağlayamaz mı?
Orneklerle devam etmeyi uygun goruyorum;
Son teknoloji le beraber Gorunmezlik bir hayal değil Kacınılmaz bir buluş oldu..
Ve Kısa bir sure sonra Belki 50 yıla kadar Gunluk hayatta Kullanılabilecek.. (Şimdi Burda Benim Aklıma Peygam Efendimizin (S.a.v) Gorunmez olması aklıma geliyor.. Muşrikler Peygamber Efendimiz (s.a.v.) i oldurmek icin odaya girdiklerinde Onu Gorememişler Ve Sesini İşitmişlerdi..)
Ve Ses Titreşimlerininde Gorunmez(İşitilmez) olabileceği soyleniyor..
Işınlanma-Zamanda Yolculuk gibi bir cok Teoride Gelecekte Gercekleşebilecek bir durum (Allah İzin Verdiği Muddetce)
Vel Hasıl Bugun İnsanlar Coook Uzun Mesafede Anında bir birleri ile konuşuyor-Goruşuyorlar.. Ustunde yaşadığı dunyanın nimetlerinden en hızlı en verimli şekilde faydalanıyor...
Bilgisayar Teknolojisi, Nanolar, Uzay Teknolojisi... Bugun İnsanlar Bir kişinin Hem Goruntusunu Hem Sesini birebir taklit edecek Teknolojiye sahip..
Olmuş Ve Daha Olacak Aklımıza Hayalime Gelmiyecek Bir cok Buluşlar İnkarcıların Nasıl Olur Olamaz Akla Mantığa Ters gibi Bahanelerini Ortadan Kaldırmaz mı? Bu İnsanlar daha ne kadar direnecekler? İnanmıyorum Diyebilirler.. Ama olamaz İmkansız Sacma gibi sozlerle İnkar etme hakkı yoktur..
Not: Alıntı Değildir, Tamamen Burakyeşilcay dandır..