Sınıfımızdaki,etrafımızdaki insanlar ders calışanlarla,zina yapmayanlarla,iyilik yapanlarla dalga geciyorlar.Yani kısacası kotu bir devirde yaşıyoruz ve bu insanlara nasıl bir yaklaşım geliştirmeliyiz.
Doğru eşi nasıl bulabiliriz ??? Ayrıca gunumuzde neredeyse doğru durust namuslu bir kız kalmadı diyebiliriz.Herkes aşk,meşk,eğlence peşinde.Harama bulaşmadan nasıl doğru insanı bulabilirim,nasıl bir yol izlemeliyim.Gencim haliyle cinsel duygular bastırıyor.
Benim sorularım bunlar ve bunları tartışalım gunumuz gencliğini ve icinde bulunduğu durumu.Buradaki yazılanlar hem benim hem de benim yaşıtlarımın eğer okurlarsa konuyu yararına dokunabilir.Bunların hepsi bir sınav o yuzden kafamı bozmamaya calışıyorum ama bunu uygulamak da mesele.Hadi beraber bu konuyu tartışalım.
Ayrıca ßuyuk olarak bana verebileceğiniz oğutler varsa verin her turlu oğude acığım

Hep buyuklerin halleri konuşuluyor biraz da bizim durumumuzdan birşeyler konuşulsun burada.Esas yardıma muhtaclar gencler.İnsan cocukluğunda ne kaparsa onlar tohumlanır,buyur ve olur.O yuzden bu cağda yaşayacağımız olaylar cok onemli geleceğimiz icin.
ßenim gibi bu turden sorunları olan başka liseli varsa sorunlarını ve icinde bulunduğu şartları bu konuya yazarsa daha iyi olur hem kendi acısından hem de bizim acımızdan

Başlığı yanlış yazmışım değiştirdim kusura bakmayın.Hayırlı gunler.