İngiliz şarkıcı ve şarkı sozu yazarı Foxes, Doctor Who'da.

8. sezonuna Ağustos ayında, yeni nesil doktor (Peter Capaldi) ve yoldaşı (Jenna Coleman) ile başlayacak olan Doctor Who'dan haberler gelmeye devam ediyor. İngiliz şarkıcı ve şarkı sozu yazarı Foxes, Doctor Who'nun 8. sezonunda bir şarkısı ile yer alacak ve dizide de boy gosterecek.

8. sezonuna Ağustos ayında, yeni nesil doktor (Peter Capaldi) ve yoldaşı (Jenna Coleman) ile başlayacak olan Doctor Who'dan haberler gelmeye devam ediyor. İngiliz şarkıcı ve şarkı sozu yazarı Foxes, Doctor Who'nun 8. sezonunda bir şarkısı ile yer alacak ve dizide de boy gosterecek.
Dizide yer alacak olması ile ilgili oldukca heyecanlı olan Foxes; "Doctor Who'nun bir bolumunde yer alacağıma inanamıyorum. Ozellikle de her şey bu kadar tesadufi gelişmişken. Bir gosterim esnasında beni izleyen ekiple tanıştım ve onlara Doctor Who'yu ne kadar sevdiğimi soyledim, onlar da beni işin icine davet ettiler. İlk oyunculuk deneyimim icin İngiltere'nin en sevilen dizisinden daha iyi bir yer duşunemiyorum." dedi.
Doctor Who'nun yazar ve yapımcısı Steven Moffat ise, Foxes gibi bir yetenek ile calışacak olmaktan buyuk heyecan duyduklarını belirtti.
Doctor Who'nun 8. sezonunda Foxes'ın dışında, daha once de acıklandığı gibi Frank Skinner, Ben Miller, Tom Riley, Keeley Hawes ve Hermione Norris yer alacak.
kaynak
kaynak