Lakin bu konu başlığı altında kibrin bir boyutu hakkında sizlerle hasbihal etmek istedim.
Hic bir Musluman kendisini uyarana “Yav kardeşim sanane!” deme hakkına sahip değildir.
Bu Din "Emr-i bi'lma'rûf nehy i munker (Arapca: الأمر بالمعروف و النهي عن المنكر), "İyiliği emretmek ve kotulukten men etmek" dini
Kimsenin etlisine sutlusune karışmiym aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi sozler dilimize nerden girdiyse asla İslamla bağdaşmaz.
Her koyun kendi bacağından asılacaksa da mezbahaneye gelene kadar o koyunlar nerde kiminle otladı sorumlusunuz sorumluyuz arkadaşlar.
Elbette edep cercevesi icinde kırmadan biri bana gelse, yahu kardeşim bak senin bu yaptığın/dediğin İslamda yok şu şu Hadis ve bu Ayete gore
yanlış yaptın kardeşim bu işten vazgec dese ALLAH senden razı olsun sen dunya nimetlerinin en guzelisin derim o kardeşlerime ben.
Bunu deyin arkadaşlar bunu diyebilelim cunku ALLAH seni bir kulu aracılığıyla da uyarabilir gerekirse sert olur bu uyarı ama uyarı olur uyarı!...
Anla! başı boş bırakmıyor ALLAH seni demek ki bu uyarıyla kendine geleceksin. Zarfa değil mektuba bak sen! Aradaki ancak vesile olmuş şahıs
Soyleyene değil SOYLETENE bak benlik ateşine duşup "Sanane", benim hayatım,karışamazsın deme luksune hic ama kimse sahip değil...!
O dehşet gunde yaka paca tutunup NEDEN UYARMADIN?! diyeceksiniz.
ALLAH muhafaza.VesselÂm