Klavyenizden '' CTRL+F '' tuş kombinasyonunu yaptıktan sonra cıkacak olan '' BUL '' paneline, aradığınız konunun ismini veya konuyla ilgili herhangi bir kelime yazıp arama yapınız
Hidayet nedir ve Allah'a ezelde verdiğimiz 3 yemin İstihare Duası (Rabbine Sorma) Peygamberİmİzİn GenClİĞİ ..:::yaprak Mi,kurtarilmali,kOk MU???:::.. İmam-ı Muhammed Gazali Hakiki Musluman Nasil Olmali? Bu İlmi Bilen var mı ? Sohbeti en cok beyenilen hoca sizce?? Kuran ve Eşcinsellik Hakkında Prof. Dr. Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendi Hazreti ALİ ve Alevilik Bir sahabinin Peygamber Efendimiz (sav)'e Soruları İslamda Cekİlen İlk Ok Ikra (oku) Emri Ne Demek? Sohbet En Buyuk Sunnettir Peygamberin (s.a.s) sesini duymak... Butun varlıkları Allah yarattı. Oyleyse Allah'ı kim yarattı? Meleklerin defnettiği sahÂbî: ÂMİR BİN FUHEYRE Cennet genclerinin seyyidi: Hz. HUSEYİN Cennet genclerinin efendisi: Hz. HASAN BakiŞlarimiza Dİkkat...! İslamda Annenin Makamı..! ey nefsim Ya Rabbi ! Allah'a inanmayanlara İmam-ı Azamn'dan Muthiş cevaplar(bakıp oğrenip uygulamak lzm) Mezhepler Nicin Ortaya Cıktı Unutulan Sunnetler ::
inimizdeki Terimlerlerden Bazıları::: Guzel Ve Onemli Sozler ''Anladım ki Kalbimin Gıdası Zikirdir'' İslam nedir ne değildir ? Ana-Babanin Seksen Hakkı Bir Selam Sohbeti Tasavvuf ve Tevbe Son Ders Kendi doğrularıyla meşgul olmak.... Kalb nasıl temiz olur? Efendiler Efendisine İltica.... Dunya Hayatına Aşkla Bağlanma!!! Peygamber Efendimizin Terbiyeciliği ve Aile Reisliği Onlar Boyleydi hutbeler... İsLam'da Peruk Takmaya Cevaz Var mı ? kalbi temizlerken dort engel cıkar "Huşu ve Tevazu"-Hakk'a Saygı Vaktinde kılınmayan sabah namazının kazası nasıl olur? Bilmediğin şeyin peşine takılma "Kul Hakkı" Neden bu kadar onemlidir. Kıyamet olayını tam anlata bilirmisiniz İmam Ayetullah HuMeYni Ve Hayatı OkuYaLım!!! Kadın camaşır yıkamaya, yemek pişirmeye ve hatta cocuğuna bakmaya mecbur değildir Dunya Hayatı... Allah İsmİyle İŞaret Edİlenİn Anlamini Acaba Tam Olarak Kavrayabİlİyormuyuz Hz Nuh(AS)'ın Kavmine Bedduası Filistinliler Toprak Sattılar mı? Allah In Boyasi İle Boyanmak: lutfen bakın.coğumuz buna dikkat etmiyor... Tasavvuf ile ilgili Duşundurucu ayetler... Cennette Hangi Dil Konuşulacak? Beka talebi, duygularımızın temelidir. Dunya fanidir; ama hiclik, insanın kabul edebi "Allah Her Şeyi Yarattı, -HÂşÃ‚- O'nu Kim Yarattı?" Deniliyor. Bu Hususun İzahı Cennet vaad edilmeseydi ne olurdu ? Erkeğin izzeti , kadının iffeti insanların sorunlarına dua onermek hurafemi???? Oyle bir soz ki Ruyam.. Aziz Mahmud Hudayi Hz.'den Oğutler Bu ruyayi neye yorarsiniz? Dua nicin kabul olmaz İsrailin ve Yahudinin asırlardır suren oyunu imam nıkahı ''Her kim ruyada beni gormuştur gercekten beni gormuştur.'' Tesbihin anlamini bilenler buraya!! namazinin onemi !!! Duanın Karşılığı 3 Şekildedir. Televizyon izlemek gunahmidir? Gonul Sohbetleri Nafile Namaz Hakkında Namaz konusunda yardim istiyorum Karmaşık bi durum Ebu Talib-Ebu Leheb-Bir Yetim(SAV) ve Yunus Emre Tarikat dogru yolmudur yoksa sirkmidir? Arkadaşlar cok Sıkılıyorum Yardım Edin! Fena-Fillah a ulaşmak ! Nefsİ Temİzleme Ve Arindirma (tezkİye-İ Nefs) lutfen yardımcı olun kafam cok karısık Evlerinizde Namaza Durmadan once Duşunun!... Allah in istedigi uc sey Du ÂdÂbı *****orucun faydaları ***** RAMAZAN ayı'nın fazileti.. !!!....bİr İŞİ BaŞarmak....!!! Bu akşam ilk teravih namazını nerede kılıyoruz? DiNiMiZE GORE EVLENME VE EVLiLiK cennete hesapsız girenler Şeytan durttu resmen(dun ben yaşadım) Bana Yardimci Olumusunuz Pls Kuran Okunan EV ... Lutfen Herkes Okusun ve Bildiğini Esirgemesin..!! Allah'ın Varlığının Delilleri.. Guller Efendisi cocukları ciceğe benzetirdi Biraz dini sohbet Paylaşım istemi: Bediuzzaman'ın girdiği mahkemeler hakkında kapsamlı bilgi arıyorum Hz Ustad Efendimiz'e(RA) Nursî soyisminin verilmesi arkadaslar namaz kılalım kendimiz icin ***hayat bir uykudur...olunce uyanır insan...*** !!! İCİmİzdekİ Şeytan Bakin Bİze Neler OĞrettİ !!! abdestle ilgili Hz.İsa kimin peygamberi...? Başortusunun Psikolojik Boyutu... Tesettur Emrinin Neresindeyiz? "Yalnız Kur'an" mı? Oruc tutmayanlar arkadaslar kıyametten sonra iceri girin okuyun Allah Kabul Etsin Bu hangi surenin kacıncı ayeti lutfen? Ezana saygısızlığı kınıyoruz Şeytanın En Buyuk Silahı Nedir ? TOvbe Neden Gereklİdİr ? Son zamanlarda not aldım,araştırdım ve gordum ki Namaza Nasil Basladınız..? İcinden cıkamadığım zekat sorusu!! en son hangi gunahınıza ağladınız ? Namazdan Zevk Alabİlİyormuyuz ???? Bir dua tavsiye edermisiniz? Kalp Hİkmetİn, Beden Nefsİn KaynaĞidir İmam-i Rabbanİ'nİn Sohbetlerİnden Gelişen Teknoloji İnkarcıların Bahanesini Ortadan Kaldırmaz mı? ehli kitab ile ilgili durum Peygamber (s.a.s.) Efendimizin Namazı...!!! kendi kendimizi sorgulamak mazdeizmi sizce sebebi nedir? Yemİnle Yahud Yemİnsİz Bİr Kİmsenİn İlm-İ Ahlakin Tarİfİ GenClerİn, Bunalimlarina Sebep YanliŞ İnanClardan Kurtulmalari Yıllar oncesinden aklımda kaldı ve şimdi burda paylaşmak istedim . Ruya .... Gozlerim gormeyen yasli adam.. kulluk ve ihsan Ruya hakkında acıklama plss... Efendimizin 24 saati! İslam ve İnsan Arkadaşlar Bir Sorunum Var.. Okumadan gecen cok ama cok pişman olacak... Efendimizin(S.A.V) Hayatının Bolumleri Trende Mescit namaz ile ilgili Muslumanlık & Kariyer & İş şaban lakabını doğru buluyormusunuz? Dualariniza ihtiyac var.. Allah razi olsun.. kafama birşey takıldı korku Rauf ve Rahim Peygamberimiz (((((fİkrİnİzİ Beyan Edİn)))) Dini sohbetler Bolum Indexi .. (Eski) Mezhebİ Farkliliklar iman ve namaz. efendimiz ALLAH'ı Zikretmek Yatarak Kur’an okumak ve dinlemek caiz midir? Kurban Gunleri Yağmur Yağması Bir Mucizemi? ŞEYTAN taşlama hakkında Bak Şu Dunyanın İşine! Zalimi Mazlum Yaptı.. "İnsanla Kur'an ikiz kardeştir." Bu dunyada kor olanlar Âhirette de kor namaz guveniyorsan KENDİNE buyur....! Bir gun Rasulallah (s.a.v) efendimiz(mutlaka okuyun) Veda hutbesi, insan hakları evrensel beyannamesi Eken ekti ve gitti. Hasad MAHŞERE kaldı. YA BİZ...? İmam Gazali´nin oğluna nasihatleri Verilen en guzel nimetler...! İman ve amel Kader ve Ahiret İnancı??? ''Ben daha gencim din ahlakını ilerde yaşarım''diyenlere cevap Olulere Kuran Okumak Namaz Vakitlerinin Sırrı * Cocuklara Muhammed İsmİ Vermek * * Musibetler Neden Muslumanları Buluyor ? * Duayla Kader DeĞİŞİrmİ * ruya Bu gun saat 3:30 da cıkacak sonuc icin (okumadan gecmeyin) KÂr Payı Harammıdır??? Yurtdışında İslam Nasıl Yaşanıyor? Bazen du ediyoruz, kabul olmuyor. Nedendir? Birlik Olma Zamanıdır... Oruc hakkın da bir sorum var islam tarihi Namazla İlgili Merak Ettiğim Bişey Var??? İslam Ulkeleri neden boluk boluk? Tum Musluman Kardeşlerim İslam Dini İle İlgili Muhabbet Edermisiniz Ergenlİk CaĞinda Ve Kirk YaŞinda Dua Yaptiniz Mi İnsanlar Hakkında Başlarına Gelen Musibetlere Gore Hukum Verilir mi? Cılgın değil, dindar olmak istiyorlar Tasavvuf Sohbetleri Fatİhanin OzellİĞİ Nedİr?hİC DUŞUndUnUzmU? Nuh Tufani- 950 Yil YaŞayan İnsanlar Nerede? Fİravun Mucİzesİ Kuranin Allah Katindan İndİlİdİĞİ Delİllerİ VarliĞimizdan YokluĞumuza Kadar Her Şeyİ Zerresİne Kadar Bİlen Rabbim Ozellİklerİ.... Şeytan'ın Kalbe Giriş Yolları Bir kadını ağlatırken dikkat edin...Cunku.... Peygamberimizin kızlarına nasihatleri Yabancıların musluman olmalarına sebepler Kurana Abdestsİz Dukunulur Mu Dokunulmaz Mi Arkadaslar sorum olacakdi!!! Yolculukta vasıta icinde namaz nasıl kılınır? Guneş ve ay tutulmasında nicin namaz kılınır? Bugun Allah icin ne yaptın ? Allah’ın 99 ismini zikretmek insana huzur veriyor abdest ve namazın insanlara fiziki olarak faydaları İslamda Bekar Kalmak Var mıdır? BEDİUZZAMAN SAİD NURSİ Hz.lerinin Nefsine Soyledeği 5 ikaz... Lakap takmak ??? Peygamberimizin Ebû DucÂne'ye verdiği mektup Solla Yemek Yemek Neden GUnah Denİr KABE yıkılsa idi Namazla ve yardımla ilgili islamda sevgılı olurmu? Kutlu Doğum Haftasıyla İlgili... Bİ Sorum Var??? Muslumanlık Asla Bir Kılıc ve Kan Dini Değildir Bİr İslÂm Âlİmİnİn Sohbetİnden Şehİt Kİme Denİr MUmİnlerİn Bayrami ?? Kul hakkımı Namazmı Midye, istiridye, ıstakoz, yengec yenir kımız, kefir icilir mi? 7 Sayisi ____Cok İlgİnC Namaz kılmaya yer neden yok? sonunda başardım LuTF€n h€RK€s okuSuN!!!'''!slam!y€t adına h€r$€y''' Mesneviden Parcalar! Etten cam olur mu? Cinlerin Peygamber Efendimize İmanı cehennemde uyanmak!!!!!! kuran okumanın onemi Haci BektaŞ-i VelÎ Bİlerek GeCİrİlen Namaz'in Kazasi Yoktur esselamu aleykum cevabını bulamadığım sorular??? İslam ve Uygarlık Kuran Merkezlİ Hayat Tevbe, Genc İken Yapılmalı İMAM GAZALİ (RH.A.)' DEN Elhamdulillah Kuran-ı Kerimi teybe, kasete, VCD veya CD ye almak caiz midir? Kur’an-i Kerİm’de Kiyamet Şeklİ Sağ tarafa yatma sunneti ve hikmeti... Akra Fm, İmam-i Rabbanİ Hazetlerİ Ozel Yayin AkiŞi Hadîs Âlimlerinin en buyuğu İmÂm BuhÂrî Gİzlİ Zİkİr: Zİkrİn En Hayirlisi 3 şey 3 soru bulana helal 3 soru bulana helal Allah Sevgİsİ Kıyamet Alametleri Kıyamet gunu yaşanacaklar. Kıyamet hakkında sohbet kadınlara ait hususi haller. 32, 54 Tamam da ya 96..? oldukten sonra devam eden amaller mezarından ilk kalkacak olan kimdir Dini yazılar email grubu hakkında bilgi Hayattaki Son 3 Gunum Hazret-İ Osman Vesvese!!! İnsan OlUnce Neler Oluyor Cuma Verilen Sala cok onemli...hem bilinip hem bilinmeyen davet ameli Kur' An Dakİ Hz Musa, Hizir As Kissasi Amelİmİdİr Yoksa İbretmİdİr Sadece Makyajlı yuzle abdest alınabilir mi? Muskalar gercekten etkilimi? Doğru mu yapıyorum? Oluler Yaptıklarımızı Gorebilirler Mi? İnsan Kac Şeyden Yaratılmıştır Korsan Oyun Hakkında Bi sorum vardı benim Recep - Şaban - Ramazan.. Biz Başkalarının İnanclarına mı saygısızlık Yaptık?? sizce kabir azabı varmdr??? erkek kız ayrımı yok son 2 SENE olmasaydı numa helak olurdu..... Kaİnattakİ Yerİnİzİn Farkinda Misiniz ???? Dualarınızı Bekliyorum! DoĞru İtİkad ÂİŞe-İ SiddÎka ''İmam Hatip Mezunuyum'' Demekten Bazen Utanıyorum ve Pişmanlık Geliyor... evdeki orumcekleri oldurmek gunahmıdır İnternet'te Soylenen Yalan,Gunah(Okursanız Size Cok Faydası Var) Selamın aleykum arkadaşlar size bir sorum olacaktı cok kafamı kurcalıo Mirac Kandili Hakkında herşey.. [ alfonzoloq ] Kandil gunu oruc tutmak ? Eger Bİr Fİkrİ Olan Varsa.... Sonsuzluk ! Neden Biz? Yaa bişi dicem namaz kılarken.. Arkadaşlar bi bakarmısınz Kedi ve namaz ALLAH'ı gorecek miyiz.. Din Ahlakını Yaşamayan İnsanlarda Gorulen Bir Tavır Bozukluğu : Tamahkarlık dini konularda ihtilaf var peki biz ne yapıcaz? biraz soru. gunumuz ...???????fikri olan yanlıs birsey mi yaptım acaba ? Ateist Siteler
Bİr Bakar Misniz? soru soran yoksa ben sorayımmm Soru? Tahiyyata oturmadan yanılarak namaza devam sehv secdesi gerektirir mi? bana mutluluğu anlatın(kiminki uyacak bakalım) Cenab- ı Hakk ın Cennet Sohbeti Para Sevgisi ~~~ Soz ucar Dua Kalir ~~~ Bursa Ulucami minberindeki sırlar! benim kalbim zaten temiz diyenlere Uzerimde BUYU Olduğunu Zannediyorum Lutfen Vardım 
tadili erkana riayet edelim cokonemli siz olsaydınız oruc tutarmıydınız? Selimiye camiinin sırlarını biliyormusunuz:? arkadaşlar 1-2 sorum olacak.............. Teheccud Namazi Kazı Kazandan Kazanılan Para Haram Mı? bi sorum olcak Pansuman Yaptirmak Orucu Bozarmi? TuT BiZi EY oRuC!!!!! MeLeKLeRiN SeYR eTTiĞi NaMaZ İtikadi olarak Hangi mezpehtenim nasıl oğrenirim
merak ediyorum.. ? Katre Katre Ramazan Meal'den hatim olurmu? yahudiyle evlenmek hacc ibadeti yapan var mı ? sorum olacak "Cuma namazına ust uste 3 hafta gitmeyen dinden cıkar." sozu doğru mu? Bunu biliyormusunuz? İlahiler hakkında kafama takılan 1 soru... 1400 Yıl once Gelen E-Mail Ramazanda takvim ve imsÂkiyeler neden farklıydı? kabe ortusunun altında ne var? Ahdallahİ Ve Yemİnlerİmİz Bu Sohbet Kacmaz...İmam-ı Gazali '''EY NEFSİM''' dua Allah'ın 7 nimeti Dalaletten kurtulup hidayete ermek Karaman Hoca sigaraya haram dedi. madde enerji hız kanunları İslam'da Sağlığın Korunması ruhun yemini Televizyonu Kontrol Altına Almanın Yolları Ana Baba Hakkı Gencliğe Sahip Cıkalım Misyonerlik Faaliyetleri Mevlid-i Nebi İslam'ın Gayesi Guzel Ahlaktır Musluman Kur'an ı Okuyup Anlamalıdır Alay Etmek Kotu Bir Huydur Calışmanın Onemi Sevgi Sorumluluk Duygusu Kur'an ve Sunnet Butunluğu Tevbe ve Şartları Kur'an-ı Kerim ve Kutsal Kitaplar Ticaret Ahlakı Yetimler Topluma Birer Emanettir Kainat ve İnsan Dinimizin Eğitim ve Oğretime Verdiği Onem Hasta Ziyareti İman Hayatı Zekat İbadeti Kur'an-ı Kerim'den Oğutler-1 Allah(c.c.)'ın Sevgili Kulu Hz.Muhammed(s.a.s.) Kur'an En Buyuk Mucize serbest irade Peygamberİmİz Gelse ! resuller Kibir ve Gurur Cemaatle Namaz Kılmanın Onemi Cocuklara Guzel Ornek Olmak Misyonerlik Faaliyetleri Merhamet İbret Almak Ruşvet ve Yolsuzluk Hicret Cocuk Terbiyesi ve Sevgisi Olum ve Hatırlattıkları Olculu ve Tutarlı Olmak Anne Hakkı ve Sevgisi Genclik Buyuk Bir Nimettir İbadetler Yalnız Allah(c.c.) İcin Yapılır Ornek İnsan Hz.Muhammed(s.a.v.) ::Karma felsefesine gore reankarnasyon nedir...?:: davet 1 Vel Asr suresi işte arkadaşlık korkmak Allah'ın(cc) Varlığının Bilimsel-Akli-Mantıksal İspatı -- Muhteşem Bir Sohbet -- olmeden nasıl olunur beee Bu ispattan sonra ALLAH'a inanmamak Mumkun değil... Dinsizliğin Mantıksızlığına Karşılaştırmalı Bir Ornek Omer DOngeloĞlu Sohbetİ hidayet ve dalÂlet Cantacı Necmi İlgen Abi - Şinasi (Bir Ateistle Sohbet) ALLAH'ı kim YARATTI. Hayır Allah'tan, şer kendi nefsimizdendir bilgi yarısmasıı gunahmı Olumu Temenni Edenin 10 Hediye Hazırlaması Gerekir... Derin-sızı kardeşim icin...... Ne Dediler Ne Eyledim...!!! Anne Hakkı ve Sevgisi salah makamı 9876543210 size ne hatirlatiyor Şuan Startv de Nihat Hoca var iradenin bağlanması ve ref edilmesi Guzel bir hazine...BAŞORTUM... İslÂm Mutluluktur Nİye Ben Dİyenlere Neden bu bolumun ziyaretcisi az anlamıyorum.. İnsanlar Neden Mutsuzdur Allah(cc) Korkusu - Kalplerin Keşfi İnsanlar Nasil Mutluluğa UlaŞirlar Olum Gelmeden,Tevbe Kapısı Kapanmadan Uyanın - Nihat Hatipoğlu Kabe bir Putmudur ? MusLumanLarın dunya insanLığına kazandırdıkLarı biLinen 10 icat >>”ALLAH’u TeaLa Razı oLsuN” demeniN BuyukLuğu İslam ve Sosyalizm BEN YERİME VE GOĞUME SIĞMADIM, ama MUMİN KULUMUN KALBİNE SIĞDIM EVVELA DEVENİ sağlam kazığa bağla ondan sonra ALLAHÛ TEALA'YA EMANET ET ESMA-UL HUSNA (Allah'ın İsimlerinin Manası) AllÂhu TeÂl MekÂndan Munezzehtir Peygamberimiz Muhammad(^alayhi salaam)'in Dogum Gununu Kutlamak Odule Layiktir. Allah, ummetimin icerisinde her yuz senede bir dini yenilemekle bir kişiyi.. Cinsel İlişki.. Her DoĞan Cocuk İslam Fitratiyla, Hanİf Fitratiyla DoĞar............ Buruk bir bayram ziyareti Allah ve Rasulullah Aşkı Nasıl Olur ? Kendimizi Kandırmayalım... Cok zor durumdayım yardım edin dostlar-Kız arkadasım sesler duyduğunu (cin?) soyluyor Merhamet - Kalplerin Keşfi kendi tesbitim.. Cantacı Necmi Abi - Husrev Altınbaşak Abiden Bir Hatıra Cantacı Necmi Abi - iyilik Yapan iyilik Bulur Internet uzerinden Film Indirmek Haram mi? (sohbet'ten ibaret)Urfalı bir Ağabeyimiz Bir insanı nasıl islama bağladı? Rizesporlu Victoria ve Eşi , Musluman oldu Dini Bilginizi Olcun (Test) Caykur Rize'li Victoria musluman oldu... Allah Rizasi İCİn Okuyun,bİr Irakli Kadinin Feryadi Arkadaşlar selamıın aleykum Meshepler .......! Olumu Hatırlamak Kabir Azabını Kavramak İcin Bir Ornek arkadaşlar bi konu var yardım edin... .:. OlUm Ve Otesİ .:. Manevİ Hastaliklar Peygamber efendimiz buyurdular ki: odev Dursun Ali Erzincanlı (H.z Veysel karani) filminin muziği Kurbanlarımız Cansuyu’na! Halk ARASINDA DOLAŞAN ZEHİRLİ SOZLER Dunya Hayatı Gecici ve Değersizdir - Kalplerin Keşfi Kurbanla ilgili sorulan sık sorular... Goz Zinası!! OLUM , Ruhun Vucut ve Mekan Değişikliğidir. ( Bilgilendirici Sohbet ) Allah İCİn Bunu Mutlaka Okuyun! Mahşer Gununun Dehşeti - Sur'a Ufuruluş cevaplarınızı bekliyorum.... Şeytan Bu Kİtaba Cok Kizacak tv5'den kardeşlik gecesi İbadetin Gucu Ve Onemi kız cocuğu sahibi babalar ve analar 'a cağrı! cıplaklık moda olmuş yaaaa Bir Ateistin Din Sohbeti Peyami Safa'dan yılbaşı değerlendirmesi: Sadakat Nedİr? noel baba Hakikat Kitabevi Yayinlarinin Kitap Siparis Formunu sitenize ekleyebilirsiniz. s.a iddaa hakkında bir sorum war cvplayana +16k rep S.a ArkadasLar sıze benım bı sorum olucak cvp pls. helal parayı oyuna yatırmak harammıdır + 16k Muharrem Ayı Ve Aşure Gunu'nun Faziletleri Bir Musluman Olarak Namaz Kılmıyorum(Bilmiyorum) musluman yoga yapabilirmi...? Okuyun Ve Sukredin Peygamber Efendimiz ziyaretinize gelse ??? Vakit Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Serdar Arseven ile roportaj Kabir ve Kabir Soruları 10 Muharrem...Kanla Yazılan Mesaj Uyku-Ruya-Dunya-Ahiret Benim Kalbim Temiz Muslumanlar OKU 'madı Geri Kaldı - İcler Acısı Veriler Selamunaleykum konu hakkında bilgisi ve tecrubesi olanlar yardım etsin lutfen
((( 5 Vakte 5 yazı Dunyadan ahirete yolculuk yapmaya hazır mısınız? Allah rızası icin Gaye, İmanlı Olebilmektir Alkol? Risale-i Nur Dersleri: Cantacı Necmi Abi (Hem gulduren hem de duşunduren bir abi) ortunmek Allah'ın emrimi Şartlar zorlaşınca namazı terk edenlerden misiniz? Dunya'da her istediğimiz nicin olmaz? Canim Seccadem