Siirt ve Hakkari'de 7 askerimiz şehit !

Hakkari ve Siirt'te PKK teror orgutu ile cıkan catışmada 7 evladımız şehit duştu; 4 asker de yaralandı..

Siirt'in Eruh ilcesinde terorsitlerle guvenlik gucleri arasında cıkan catışmada 5 asker şehit olurken 4 asker de yaralandı.

Dun akşamdan beri suren catışmaların ardından bugun Kiraz Dağı eteklerinde PKK teror orgutu ile girilen sıcak catışmada 5 evladımızın şehit duştu, 4'u de yaralandı.

Yaralı asker bolgedeki askeri hastanede tedavi altına alındı.

HAKKARİ'DE 7 ŞEHİT

Turkiye Siirt'ten gelen bu acı haberle sarsılırken bir acı haber de Hakkari'den geldi. Hakkari Cukurca'da kayalık bolge olan Kazan Vadisi'nde guvenlik gucleriyle teroristler arasında cıkan catışmada 2 asker şehit oldu.

Hakkari Dağ ve Komondo Tugayı'nda birlikler bolgeye sevk edilirken, catışmanın surduğu kaydedildi.

OZEL TİMLER BOLGEDE

Hakkari'nin Cukurca ilcesinde, teroristlerle catışma cıkan bolgeye jandarma ozel harekat timleri sevk ediliyor.

Hakkari'ye inen cok sayıda Skorsky helikopter, burada bekleyen jandarma ozel harekat timlerini catışmanın cıktığı bolgeye goturuyor.

Teror orgutu PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi icin bolgede geniş caplı operasyon başlatılmıştı.

DİYARBAKIR'DA MAYIN İMHA EDİLDİ

Diyarbakır’ın Dicle ile Ergani ilcelerini birbirine bağlayan karayolunun Bademli Koyu kesiminde PKK’lı teroristlerin 1.5 kilo amonyum nitrat kullanarak karayoluna tuzakladığı el yapımı mayın, bolgede devriye gorevi yuruten guvenlik gucleri tarafından tesbit edildi. Karayolu trafiğe kapatılarak, mayın etkisiz hale getirildi.
7 Şehit Daha !!

Allah rahmet eylesin.
Ailelerine sabır versin. 7 Şehit Daha !!

Her gecen gun her şehit haberiyle icim daha da bir acıyor Yıllardır bir caresini bulamadılar. 7 Şehit Daha !!

Sabah haberlerinde oğrendim 7 şehit daha verdiğimizi. Boyle surduğu surece kac şehit daha veririz kim bilir Allah ailelerine sabır versin.Ruhları şad olsun 7 Şehit Daha !!

Dun aksam cğrenmiştim 7 sehit daha verdiğimizi Allah rahmet eğlesin ailelerine sabır versin 7 Şehit Daha !!

Rabbim mekanlarını cennet etsin.. şehid annelere sabırlar diliyorum.. Teroru lanetnetle kınıyoruz.. 7 Şehit Daha !!

Rabbim aiLeLerine sabır wersin..! -- ALLAH rahmet eyLesin..!