Uzun zamandan beri tedavi goren Swayze Ocak 2009 da kanserin azda olsa Karaciğere atladığını ve Nisan 2009 da karaciğeri tamamen sardığını oğrenmiş.
Mart 2008 den buyana verdiği mucadeleyi malesef kaybetti unlu aktor.
Ben onu "Hayalet" filmiyle hatırlayacağım. Bana her izlediğimde gozyaşı dokturen o guzel film. Bunu yurekten soyluyorum unutulmayacak isimler arasındasın ve hep oyle kalacaksın...
Gule Gule .....

Patrick Swayze oldu
Bu adamı daha once resımlerde de fılmlerdede gormemıstım ama yınede Allahım rahmet eylesın.

Tekrar Allah rahmet eylesın. Mekanı Cennet olsun.

Olumune cok uzuldum..harika bir oyuncu kayıp gitti. Filmlerini ozellikle de Ghost filmini kare kare ezberlemiştim.Gule gule Hayalet..

Ghost filmi gercekten cok cok guzeldi ve en cok etkilendiğim filmlerin başındaydı.Ne diyelim her nekadar gayri muslim olsa da Allah herkesin Rabbi'dir,rahmet eylesin.. Patrick Swayze oldu
Bloom' Alıntı:
Bu adamı daha once resımlerde de fılmlerdede gormemıstım ama yınede Allahım rahmet eylesın.

Tekrar Allah rahmet eylesın. Mekanı Cennet olsun.

Genişletmek icin tıkla ...
Bloom evet sevilen bir sanatcıydı ama hiristiyan bir kisiye Allah rahmnet eylesin mekanı cennet olsun denmez

Progressive' Alıntı:
Bloom evet sevilen bir sanatcıydı ama hiristiyan bir kisiye Allah rahmnet eylesin mekanı cennet olsun denmez

İkaz icin teşekkurler Progressive kızım henuz Musluman yada Hristiyan ayrımı yapmayı bilmiyor. Aslında bir bakıma buna seviniyorumda belki yazdıkları yanlıştı ama o cocuğun gozunde butun insanlar bir ve Aynı buyuk guce, yuce varlığa inanıyorlar.
Ben onun adına şoyle diyeyim Allah gunahlarını affetsin

HazaN' Alıntı:
İkaz icin teşekkurler Progressive kızım henuz Musluman yada Hristiyan ayrımı yapmayı bilmiyor. Aslında bir bakıma buna seviniyorumda belki yazdıkları yanlıştı ama o cocuğun gozunde butun insanlar bir ve Aynı buyuk guce, yuce varlığa inanıyorlar.
Ben onun adına şoyle diyeyim Allah gunahlarını affetsin

Pardon Kızınmıydı Yaşına bakmadım basksaydım anlardim zaten de

Hayalet filmiyle herkezin aklında guzel bir izlenim bırakan sevilen ve sevdiğim bir sanatcıydı olumune gercekten uzuldum.. Patrick Swayze oldu
olumune bende uzuldum allah affetsin