Recep İşyar, AA muhabirine yaptığı acıklamada, dun akşam saatlerinde kardeşi Abdullah ile ''Bilgic Kardeşler'' adlı tekneleriyle balık tutmak icin denize acıldıklarını, kıyıdan yaklaşık 500 metre acıkta, denizde bir bebek cesedi olduğunu fark ettiklerini belirtti.
Cesedi gorur gormez hemen jandarmayı aradıklarını anlatan İşyar, ''Bebek suda yuzustu yatıyordu. Ustunde elbiseleri, bir ayağında da ayakkabısı vardı. Cesedi tekneye aldıktan sonra Kurşunlu Limanı'na getirdik. Guvenlik gucleri gelerek cesedi aldılar. Keşke canlı bulabilseydim. O zaman daha mutlu olurdum'' diye konuştu.
İşyar, kucuk Dila'nın ailesine başsağlığı diledi.

ALLAH rahmet eylesın.aılesıne sabır versın...cok zor.ALLAH daha buyuk felaketlerden korusun... Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
Hemde Ne Kadar Zor Duşunsene Senin Bebeğin Oluyor Ve ' yasında Hayatını Kaybediyor. Hemde Kız :'( Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
KaLßsiz' Alıntı:
Hemde Ne Kadar Zor Duşunsene Senin Bebeğin Oluyor Ve ' yasında Hayatını Kaybediyor. Hemde Kız :'(
Genişletmek icin tıkla ...
ALLAH korusun ya duşunemıyorum.... Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
Cok Acı Bir Durum Hem Bu Hem Munever. Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
allah rahmet eylesin ailesi icin cok zor bi sınav annesinin kollarından kayan korumasız bi bebek...oyy oyy allah sabır versin Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
gercekten cok uzucu bir olay keşke olmeseydi Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
evet aylcım yaaa Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
Allah gerie kalanlara sabırlar nasip etsin.Kucuk melek şimdi meleklerle birlikte cennetin kenarından anne ve babasının gelmesini bekliyordur.... Balıkcı: Keşke Dila'yı canlı bulabilseydim.
Evet Yaaa Kıyamam Ben Minnivik Yafruya