Bu zam neyin nesi pek anlayamadım doğrusu. Ustelik de hayli okkalı oldu... Yeni fiyatlar dudak ucuklatacak.

Maliye Bakanlığı, pasaport ve ehliyet gibi değerli kağıt ucretlerine tam yuzde 50 oranında zam yaptı. Buna gore ilk defa pasaport cıkaracak olanlar 90 lira yerine 135 lira, ehliyet alacak olanlar da 40 lira yerine 60 lira odeyecek.

Yeni tarife 15 Temmuz'dan itibaren gecerli olacak.

Maliye Bakanlığı’nın Değerli Kağıtlar Kanunu Genel Tebliği Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan Tebliğe gore, 210 sayılı Kanuna ekli ve 5281 sayılı Kanunla değişik Değerli Kağıtlar Tablosunda yer alan değerli kağıtların bedelleri, 15 Temmuz 2009 tarihinden itibaren gecerli olmak uzere yeniden tespit edildi.

İŞTE YENİ UCRETLER:

Değerli Kağıdın Cinsi Bedel (TL)

Noter kağıdı 4.90

Beyanname 4.90

Protesto, vekaletname, re'sen senet 9.80

- Pasaportlar 135

-Yabancılar icin ikamet tezkereleri 135

- Nufus cuzdanları 4.50

- Aile cuzdanları 45

- Surucu belgeleri 60

- Surucu calışma belgeleri (karneleri)60

- Motorlu arac trafik belgesi 60

- Motorlu arac tescil belgesi 45

- İş makinesi tescil belgesi 45

- Banka cekleri (Her bir cek yaprağı) 3 Pasaport ve ehliyete buyuk zam!

Sağolsunlar Allah bu zamları yapanları başımızdan eksik etmesin. Millet cinnet gecirip katliam yapıyor, bu sayede nufus azalması oluyor. Bana ne zaman sıra gelcek merak ediyorum. Pasaport ve ehliyete buyuk zam!

RouGe' Alıntı:
Sağolsunlar Allah bu zamları yapanları başımızdan eksik etmesin. Millet cinnet gecirip katliam yapıyor, bu sayede nufus azalması oluyor. Bana ne zaman sıra gelcek merak ediyorum.
Genişletmek icin tıkla ...