İngiltere'de bir hapishanede gardiyanlık yapan 22 yaşındaki genc kızın işten kovulma nedeni bir hayli ilginc..
İngiltere'nin Wolverhampton kentinde bir cezaevinde gardiyan olarak calışan 22 yaşındaki Amitjo Kajla, mesleği icin "fazla cekici" bulunduğu gerekcesiyle işten atıldı.
Dokuz ay calıştığı cezaevinde arkadaşları tarafından dışlanan ve daha sonrada işten atılan genc gardiyanı işten cıkarma gerekcesi, ağır makyaj yapması, mahkumlara karşı nazik davranması ve bu meslek icin fazla cekici gorunmesi goruldu.
İşini sevdiğini belirten Amitjo Kajla işten atılarak zarara uğratıldığı ve kişilik haklarına saldırıldığı gerekcesiyle İngiliz Adalet Bakanlığını mahkemeye verdi. Gecen nisan ayında işten atılan genc kadının mahkemesi Birmingham kentinde devam ediyor.
Mahkemede işten atıldığı icin zarara uğradığını belirten Kajla, "Calışma arkadaşlarım beni surekli taciz ettikleri icin geceleri uykum kacıyordu. Stersten kilo vermeye başladım. Beni işten atan bakanlığın zararımı tazmin etmesini istiyorum" dedi.
Guzel olmakta bazen suc oluyor!
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●61 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Guzel olmakta bazen suc oluyor!
-
12-09-2019, 06:17:20