Bursa'da goruntulenen bir cisim, akıllara, "UFO mu?" sorusunu getirdi.
Bursa'nın Cekirge Mahallesi'ndeki evinin penceresinden dışarıyı seyrettiği sırada gokyuzunde bir ışık kutlesinin surekli hareket ettiğini goren tekstil işcisi İbrahim Işıksonmez (41), bunu mahalleli ile paylaşınca ismi "UFO İbrahim'e cıktı. Bunun uzerine taksitle kendisine kamera alan tekstil işcisi, UFO olduğunu iddia ettiği ışık kutlesini goruntulemeyi başardı. 2 cocuk babasının cektiği goruntulerde bir cismin kendi etrafında daireler cizdiği ve cok hızlı hareket ettiği goruldu. Bazen gozden kaybolan
bazen tekrar ortaya cıkan ışık kutlesinin UFO olduğunu iddia eden İbrahim Işıksonmez, cismi bir ay once fark ettiğini soyledi.
Goruntulemeyi başardığı cismin UFO olduğunda ısrar eden Işıksonmez, "Bir akşam evin camından dışarıyı seyrettiğim sırada bir cismin hareket ettiğini fark ettim. Mahallede birkac kişiye soyledim. Ancak ışık kutlesinin yıldız olduğunu iddia ederek benimle dalga gecmeye başladılar. Adım UFO İbrahim'e cıktı" dedi.
Kendisine kimsenin inanmaması uzerine taksitle bir kamera alarak cismi goruntulemeyi başardığını soyleyen Işıksonmez, uzmanlardan yardım istedi. Cismin gece saat 22.00'den sonra ortaya cıktığını ve şafak vaktine kadar kaybolmadığını kamerayla tespit eden Işıksonmez, "Bazen evin on tarafına, bazen de arka tarafına geciyor" diye konuştu.
Alıntı....