Televizyona ilk cıktığı donemden beri kilolarıyla sorun yaşayan Ata Demirer,diyetisyenin gozetiminde rejim yapmaya başlamıştı. Rejimle beraber arkadaş gibi yaşamayı başaran Ata, katıldığı bir davette 24 kilo verdiğini soyledi. Ayrıca ''Dolabımdaki tum giyeceklerimi değiştirdim. Artık kendimi hafif hissediyorum. Vermek istediğim kiloları verdim gercekten herşey zamanla oluyor '' dedi. Kilo vermesinde hergun spor yapmanında yararı olduğunu ekledi.

Ata Demirer 25 Kilo Birden Nasıl Zayıfladı

Vayy bee Ata Demirer 25 Kilo Birden Nasıl Zayıfladı

Demekki isteyince oluyormuş. Ata Demirer 25 Kilo Birden Nasıl Zayıfladı

gercekten cokk zayıflamışşş.... Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

Erkek dediğin gobekli olurdu Ata Bey. Niye zahmete girdin ki. Biz seni boylede seviyoduk Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

ZORBEY' Alıntı:
Erkek dediğin gobekli olurdu Ata Bey. Niye zahmete girdin ki. Biz seni boylede seviyoduk
Genişletmek icin tıkla ...

Valla oncesinde oyle bir gobeği vardı ki 25 kilo vermesine rağmen gobekli sayılır Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

O kadar vermiş ama yine de kilolu Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

Kendini daha hafif hissetmesi icin daha da kilo vermesi gerek Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

O 1 kilo verse kendini hafif hisseder 25 kilo vermis tuy gibi hissediyodur şimdi Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

Vayy super.Darısı kilolarıyla başı dertte olanların başına Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

Ezgi' Alıntı:
Vayy super.Darısı kilolarıyla başı dertte olanların başına
Genişletmek icin tıkla ...

Amin Ata Demirer 25 kilo birden nasıl zayıfladı

25 mii ))) olduğu gibi duruyor herşey