Diyarbakırda mayınlı saldırıda 9 askerimiz şehit oldu.Diyarbakır-Bingol karayolunun Lice’ye 10 km uzaklıkta Abalı koyu yakınlarınsa sabah 06.00 sıralarında meydana geldi.Lice Piyade Tugayına bağlı birliğin gecişi sırasında PKK’lı teroristlerin patlattığı mayın sonucunda 2 uzman cavuş,7 asker 9 asker şehit oldu.

Şehitlere ALLAHTAN rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum. Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Şehit sayısı 10 cıkmış bu saldırıyı yapanların elleri kırılsın.Tum şehitlerimize Allahım rahmet eylesin..Geride kalanlarına sabır versin inşallah.. Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Allah bildiği gibi yapsın...
Şehitlerimize Allah tan rahmet , ailelerine ve yuce Turk milletine başsağlığı diliyorum... Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin. Ailelerine ve yakınlarına sabır versin. Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Allahım sen karanlık yuzlu insanlara aman verme...
sehitler olmez vatanımız da bolunmez Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum.
Allahım sen o canileri guldurme ,yaptıklarını elbette feci şekilde odeyeceklerdir Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Tum Şehit ailelerinin ve Turkiyemizin başı sağolsun..
Rahmet diliyorum Allahım sabırlar versin Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Şehit ailelerinin ve hepimizin başı sağ olsun.Rabbim sabır ve dayanma gucu versin. Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Şehitlerimize Allah'tan Rahmet diliyorum.Ailelerinede sabır versin Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

ne emeklerle zorluklarla buyutuluyor o evlatlar allah en başta annelerine sonra butun akrabalarına sabır versin allah rahmet eylesin Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Allah'tan Rahmet diliyorum.Mekanları Cennet Olsun.
ŞEHİTLER OLMEZ VATAN BOLUNMEZ Diyarbakır'da 9 Askerimiz Şehit

Allah rahmet eylesin geride kalanlarin başi sağolsun.