Dırdırcı karı zengin etti
Butun hafta boyunca kocasının başının etini yedi. Karısının dırdırına dayanamadı ve dediğini yaptı..
Yeni Zelanda’da kocasına bilet alması icin "dırdır" eden eş, ailesine piyangoda buyuk ikramiye olan 4.2 milyon doları kazandırdı.
Auckland’de yaşayan ve adının acıklanmasını istemeyen buyuk ikramiye talihlisi, "Karım butun hafta boyunca bilet almam icin dırdır etti durdu, bu yuzden loto işaretini gorduğumde son surat oraya giderek kapanmadan bir bilet aldım" dedi.
Cumartesi gecesi bileti aldıktan iki dakika sonra loto bayisinin kapandığını belirten genc talihli, "O gece onların son muşterisi olmalıyım" derken, cocukları olduktan sonra tek maaşla gecindiklerini, bunun da ilişkilerini olumsuz etkilediğini soyledi.
"Karımın dırdırını dinlediğim icin hic bu kadar mutlu olmamıştım" diyen talihli, buyuk ikramiyeyi kazandığını da karısının kendisini barbeku sosu almak icin markete gondermek istemesi uzerine fark ettiğini kaydetti.
Karısına sos alacak parası olmadığını soyleyen ve bunun uzerine kucuk bir ikramiye kazanmış mı diye piyango biletini kontrol eden talihli, "Buyuk ikramiyeyi kazandığımı soylediklerinde buna inanamadım" diye konuştu. paylaşım icin teşekkurler Dırdırcı karı zengin etti
ben aLmazdım herhaLde.. :] Dırdırcı karı zengin etti
40 yılda bir hanım lafı dinlemek lazımmış erkekler Dırdırcı karı zengin etti
soyLenme tarzı dırdır oLmazsa zten dinLenirde ben boyLe dırdır oLunca omur biLLah aLmam kaLsın ikramiyede.. :]
Dırdırcı karı zengin etti
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Dırdırcı karı zengin etti
-
12-09-2019, 05:53:50