İkiz bebek beklediği mujdesiyle havalara ucan Gulben Ergen, bebeklerden birinin cinsiyetini oğrendi ama diğeri surprizi bozmamaya kararlı!
Instyle dergisine konu-şan Ergen, “Birinin erkek olduğu kesin, diğeri cinsiyetini gostermiyor. Şimdilik sadece beş kişilik aile ile ilgili hayaller kuruyorum” dedi.
Gulben Ergen’in hayatında uc heyecan bir arada: Karnındaki ikiz bebekleri ve bu ay cıkacak yeni albumu... Instyle dergisine verdiği roportajında hayatının en mutlu donemlerinden birini yaşadığını soyleyen Ergen, ikizleriyle ilgili “Ne cinsiyet, ne isim... Sadece beş kişilik bir ailenin cok eğlenceli olacağını duşunuyorum” diyor.
Bir suredir ortalarda olmayan ve yeni albumu icin calışmalarını tum hızıyla surduren Gulben Ergen, onceleri goz ardı ettiği birkac belirtiyi dikkate alıp doktora gidince varlığını oğrenmiş karnında buyuyen ikizleri. Bu habere kadar tum gunlerini ve gecelerini kaplayan yeni album calışmaları daha bir heyecan kazanmış.
Genelde 2-2.5 yılda bir album cıkartan Ergen, bu kez bir onceki albumun uzerinden bir yıl gecmiş olmasına rağmen bu ay yeni şarkılarla buluşacak sevenleriyle. Bu albumde neler mi var? “Bu albumde olmayanlar daha onemli” diyor Ergen ve devam ediyor, “Bilgisayar katkısı yok, ticari kaygı yok, ‘Bu yaza damgamızı vururuz, bomba gibi geliyoruz’ lafları hic yok. Kendimi en ozgur, en kucuk hissettiğim albumdur. Arasına oyle bir karıştım ki sesim soz oldu, melodi oldu. Ben kuculmek istedikce, tum enstrumanlar canlı calınca, album akustik oldu. Sesim daha on plana cıktı.” Hatta album kayıtları sırasında, bir şarkısını seslendirdiği Mazhar Alanson’a, “Benim yorumum nasıl oldu da bu denli guclendi? Nasıl oldu bu iş?” diye sorduğunda Alanson’un yanıtı, “Sen muziği sevdin. Sadece muziği...” olmuş.
:f85:

Hayırlı olsun.:f29::f29:
Tesekkurler Sumbul.