Buyuk Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun icinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta duştuğu oğrenildi.

Kazada 5 kişinin yaralandığı bildirildi. Yazıcıoğlu'nun yaralı olduğu oğrenildi.

Kahramanmaraş'ta gercekleştirilen mitingte, Yazıcıoğlu ilk kez bir mitinge helikopter kiralayarak geldiklerini acıklamıştı.

Duşen helikopter icin Sağlık Bakanlığı hava ambulans yola cıktı.

Buyuk Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin Kahramanmaraş'ın Goksun ilcesine bağlı Cardak beldesi yakınlarında duştuğu bildirildi.

Kayseri İl Sağlık Muduru Dr. Kadir Cetinkara, yaptığı acıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan ozel helikopterin Kahramanmaraş'ın Goksun ilcesine bağlı Cardak beldesi yakınlarında duştuğunun belirlendiğini soyledi.

BBP Genel Sekreteri Yalcın Topcu, helikopter kazasında yaralanan Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun Goksun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını soyledi.

BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu'nu Kahramanmaraş'tan Yozgat'a goturen helikopterin iniş sırasında duştuğu haberi Sivas'ta buyuk uzuntuye yol actı.

Olayı duyduktan sonra BBP Sivas İl Teşkilatına akın eden partililer, televizyondan haberleri takip etti. Yaralıların durumu hakkında telefonla bilgi almaya calışan partililerin uzuntulu oldukları goruldu.

Parti yoneticilerinden Nevzat Yanmaz, henuz net bir bilgiye ulaşamadıklarını, uzuntu icerisinde olduklarını belirtti. Partiye gelen Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu da gozyaşlarını tutamadı.

Haberi alan cok sayıda partili, Kahramanmaraş ve Yozgat'a gitmek uzere yola cıktı.

Alıntıdır
Yeni Şafak Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Uzucu bir haber tum yaralılara Allahtan acil şifa diliyorum Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

BBP lideri Yazıcıoğlu ve 5 kişinin icinde bulunduğu helikopter enkazına henuz ulaşılamamıştır.
Arama kurtarma calışmaları devam ediyor.
Dualarımız onlarla birlikte inşallah sağ olarak kurtarılacaklar Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da icinde olduğu helikopterin duşmesi sonrası İcişleri Bakanı bolgeye hareket etti.

BİNALİ YILDIRIM: CEP TELEFONLARINDAN SİNYALLER ALINIYOR

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunması icin yapılan calışmaların aralıksız surdurulduğunu belirterek, ''Kaptan ve yolcuların cep telefonlarından sinyal alınıyor. Sinyaller en yakın baz istasyonlarına gore GPS'e giriliyor ve koordinat belirleme calışmaları yapılıyor'' dedi.

inşallah sağ salim kurtulurlar Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Allah yardımcıları olsun...İnşallah kurtulurlar... Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Allah yardımcısı olsun ne diyim..
Ama yinede kurtulmus allahtan..
Tesekkurler annecim bilgiler icin.. Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Kahramanmaraş'tan Yozgat'a giderken bindiği ve duşen helikopterde bulunan İHA muhabiri İsmail Guneş'in 112 Acil Servis gorevlisi arasındaki telefon goruşmesi kayıtlara şoyle gecti:

112 gorevlisi : 112.

İsmail Guneş (İ.G): Ben İHA Muhabiri İsmail Guneş, helikopter ile duştuk.

112 : Nerede? Neredesiniz?

İ.G : Bilmiyorum nerede olduğumuzu. BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ile birlikteydik.

112 : Neredesiniz?

İ.G : Hatırlamıyorum.

112 : Etrafınıza bakın, ne goruyorsunuz?

İ.G : Her taraf kar, sis. Her taraf sis.

112 : Helikopteri nereden kiraladınız?

İ.G: Bacağım kırık olduğu icin konuşamıyorum. Erhan ağabey nereden cıkış yapmıştık. Cağlayancerit orada bir yerde duştuk. Hangi yere duştuğumuzu hatırlamıyoruz, her taraf sis, goremiyorum. ... 35 00 benim numaram.

112 gorevlisi: Telefonu kapatmayalım, yerinizi tespit etmeye calışıyoruz.

İ.G : Kahramanmaraş'ın dağlarından, her taraf sis. goremiyorum.

112 gorevlisi: Parti merkezinden kiminle goruşebiliriz, sizinle ilgili?

İ.G : Bilmiyorum, şarjım bitmek uzere. Alo. Biz nereye gidiyorduk? Yozgat tarafında bir yere gidiyorduk hanımefendi.

112 gorevlisi: Kapatmayın yerinizi tespit etmeye calışıyorlar.

İ.G : Erhan ağabey, nereden geldik, nereye gidiyoruz. Şu an Cağlayancerit'ten gelip, nereye gidiyoruz. Yozgat-Yerkoy mu? Cağlayancerit'ten, Yozgat-Yerkoy'e gidiyoruz. Burası cok soğuk. Alo. Yer tespit edemiyor musunuz?

112 gorevlisi: Siz kapatmayın beyefendi telefonu.

İ.G : Hanımefendi şarjım bitecek.

112 gorevlisi : Alo, Alo. İyi misiniz?

İ.G : Kotuyum, ayağım kırık.

112 gorevlisi: Şu anda siz helikopteri gorebiliyor musun?

İ.G : Şu anda helikopterin icindeyim.

112 gorevlisi: Alo. diğer beş kişi yanınızda değil mi şu anda? Size cevap verebiliyorlar mı?

İ.G : Diğerlerinden ses yok. Erhan ağabey, Erhan ağabey de ıhlayarak cevap veriyor. Alo, hanımefendi, yerimizi tespit edemediniz mi?

112 gorevlisi: Şu anda emniyet bulmaya calışıyor, sakin olun.

İ.G: Erhan ağabey, ıhlıyor sadece. Bende uşumeye başladım. Ben sakin olmaya calışıyorum.

112 gorevlisi: Sakin olmaya calışın, tespit etmeye gayret ediyorlar.

İ.G: Muhsin Bey'i goremiyorum.

112 gorevlisi: Aynı helikopter ile mi havalandınız?

İ.G: Evet. Ayağım cok kotu kırıldı. Olende var herhalde. Bu arkadaş kim ya.

112 gorevlisi: Ayağı kırık, yerinden kımıldayamıyorum. Emniyetle goruşuyorum.

İ.G: Alo, hanımefendi.

112 gorevlisi: Acık kalsın telefon.

İ.G: Şarjım bitmek uzere. Benim numaramı gorebiliyor musun?

112 gorevlisi: Kapatmayalım, ulaşıyorlar, kapatmayalım numarayı. Sizin nereye gittiğinizi anladık. Yozgat-Yerkoy'e gidiyoruz dediniz.

İ.G: Alo. Sakin olalım da şu anda donuyoruz burada, ayağım da kırık.

112 gorevlisi: Kapatmayın, bir saniye.

İ.G: Alo. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Sen kalkabiliyor musun yerinden? Hanımefendi.

112 gorevlisi: Şarjınız bitinceye kadar acık kalsın, aramaya devam ediyorlar cunku. Kapatmayın alo.

İ.G: Alo. Ayağım kırıldı.

112 gorevlisi: Başka yerinizde kanama var mı?

İ.G: Gozukmuyor.

112 gorevlisi: Kravatınız var mı? İp gibi kravat gibi bir şeye elinizi uzatabilir misiniz?

İ.G: Kravat yok. Şu anda gozukmuyor.

112 gorevlisi: Polis ekipleri yerinizi bulmaya calışıyor. Siz moralinizi yuksek tutun. Zaten sizin yerinizi tespit edecekler. Edemediler daha. Tespit etmeye devam ediyor.

İ.G: Herkes oldu herhalde.

112 gorevlisi: Kanamadan dolayı sessiz kalmış olabilirler, endişe etmeyin, sizi kurtaracaklar.

İ.G: Erhan ağabey, Erhan ağabey. Kırık ayağımın altında, kaval kemiğinde. Kanama değil, kırıldı ya.

112 gorevlisi: Alo, beyefendi. Şu anda bacağınızın durumu nasıl?

İ.G: Ağrıyor. Alo. Yeri tespit edemediniz mi? Donmaya başladım, uşumeye başladım. Uşuyorum. Tipi var. Helikopterin icine girdim. (İnleme sesleri) Buradakiler oldu herhalde ya. Erhan ağabey, Erhan ağabey. Yok. Kimseden ses gelmiyor, gelmiyor. Eyvah cok kotu.

112 gorevlisi: Ayağınız sıkıştı mı?

İ.G: Evet. (inlemeler) Tespit edemediler mi ya. (inleme) Ayağımı oynatamıyorum.

112 gorevlisi: Emniyet yerinizi tespit etmeye calışıyor.

İ.G: Erhan ağabey. Ağabey bir kendine gelmeye calış. Bak ben kendime gelmeye calışıyorum. Yatıyor ıhlıyor.

112 gorevlisi: Başka kimseden ses gelmiyor mu?

İ.G: Yok, yok. Cok kotu ayağım kırıldı. (İnleme) Hanımefendi hala bulamadınız mı yerimizi? Burada donacağız, diğer insanlar oldu herhalde. (İnleme sesleri) Ayağımı oynatamıyorum. Cok pis kırıldı ayağım. Yerimizi ne zaman tespit edeceksiniz hanımefendi.

AA Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

allah yardımcıları olsun inşallah bişi olmamıştır.
hala bulunmamış arkadaşlar Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Dark eklediğin haberi bende yeni gordum Allahım yardımcıları olsun Allah sevenlerine bağışlasın muhsin yazıcıoğlu cok sıkıntılar atlatmış biri umarım bunuda atlatır dualarımız onlarla Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Yazıcıoğlu ve 5 kişiye henuz ulaşılamadı daha.

Ekiplerin bir an once ulaşmalarını diliyorum. Allah yardımcıları olsun Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

bende cok uzuldum sevdiğim bir insandı inşallah sağ salim kurtulur Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Uzucu bir durum..televizyondan gelişmeleri takip ediyoruz Allah yardımcıları olsun.Bu durumda en cok desteğe ihtiyacı olanlar aileleri.Umarım hayırlı haberlerini alırız.Allah guc ve sabır versin.. Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

hala bulunamadı Muhsin Yazıcıoğlu.ALLAHIM sabır ver.
Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

bende hala takip ediyorum Allahtan umut kesilmez ama hio umudum kalmadı benim Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Hala ulaşılamamış olması cok kotu.Umarım sağ sağlim kurtulurlar. Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Bu helikopter kazası Gaffar Okan, Recep Yazıcıoğlu, Eşref Bitlis, Turgut Ozal’ı hatırlatıyor bana... RABBİM, inşallah Muhsin Yazıcıoğlu’nu bize bağışlar! Dualarımızla… Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

devleti milleti ve manevi değerleri icin harcanan bir omur
Allah onu cok sevdiği milletine bağışlasın Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

Duşen helikopterin pilotu Kaya İstektepe, 1975 Kara Harp Okulu Mezunu.
Kara kuvvetlerinden oğretmen Helikopter Pilotu olarak binbaşı rutbesiyle emekli olan İstektepe, ilk olarak Sancak Air'de ucmaya başladı.
Daha sonra Zorlu Holdin'in heliktoperinde ucan deneyimli pilot son olarak Med Air'de ucuyordu.
Pilotluğun dışında, oğretmen pilot olarak da gorev yaptı.
Alanında uzman olan Kaya İstektepe'nin, kazada 15 gun once, aynı helikopterle bir televizyon dizisinde rol aldığı ortaya cıktı.
Rol gereği, Oktay Kaynarca helikopter yolculuğu yapacaktı.
Ama usta oyuncu bu yolculuktan biraz tedirgin, biraz da korkmuştu.
Ve Helikoptore binmeden once, rol gereği yaşadığı tedirginlik, kameralara boyle yansımıştı.
Helikopterin sağını, solunu kontrol ettikten sonra helikoptere binen Oktay Kaynarcayla, pilot Kaya İstektepe'nin arasında ilginc diyaloglar gecti.

[GOOGLEVID]-1767591710002625483[/GOOGLEVID] Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

ORHAN' Alıntı:
Bu helikopter kazası Gaffar Okan, Recep Yazıcıoğlu, Eşref Bitlis, Turgut Ozal’ı hatırlatıyor bana... RABBİM, inşallah Muhsin Yazıcıoğlu’nu bize bağışlar! Dualarımızla…
Genişletmek icin tıkla ...

Bugun akşam yemeğinde bende aynı şeyi soylemiştim eşime, aslında herkes icinden yuksek sesle soyluyor bu cumleleri biliyorum.
Neden iyiler cok yaşamaz yada yaşatılmaz Muhsin Yazıcıoğlunun helikopteri duştu

UMUTLUYUZ DUALARIMIZ MUHSİN YAZICIOĞLU İCİN......