İki gun once duşen ve icinde BBP başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nunda bulunduğu helikopterin enkazına az once ulaşıldı.
Enkaza ulaşan korucularla yapılan canlı telefon goruşmesinde enkazda 3 tane cesedin bulunduğu ve bunların icinde Yazıcıoğlunun olmadığı oğrenildi. Halen 3 kişinin kayıp olduğunuda soyleyen korucu olenler arasında İHA muhabirininde olduğunu acıkladı... Helikoptere ulaşıldı

guzel bir haber.. inşallah hayırlı haberdir..tşkler hazan Helikoptere ulaşıldı

Olu sayısı 5 oldu malesef
olenlerin yuzlerinde 2 parmak kalınlığında buz olduğu gorgu tanıklarının ifadesinde belirtiliyor ve helikopter malesef paramparca olmuş
Muhsin Yazıcıoğlu halen kayıp!!! Helikoptere ulaşıldı

malesef
allah rahmet eylesin Helikoptere ulaşıldı

Dongel Koyu Muhtarı Yılmaz Tilki, helikopterin yanından bildiriyor..
Koy muhtarı Yılmaz Tilki şu anda helikopterin yanında. 4 ceset olduğunu soyledi

“Sabah saatlerinde 17 kişilik ekibimle birlikte aramaya cıktık. Şimdi helikopterin yanındayız. 4 ceseti goruyorum. Diğerlerini goremiyorum. Ozur dilerim şu anda konuşacak durumda değilim.. Turkiye boyle bir insanı kaybettiği icin cok uzgunum… Kesin bir şey de soylemeyeyim. Yuz bolgeleri gorunmuyor. Bunun gorulmemesi munkun değil. Bu insanlar nerde nasıl aranmış. Dumduz yer… Biz de zor durumdayız. Donma tehlikesi geciriyoruz.” Helikoptere ulaşıldı

Cok uzucu bir haber. Ne soyleyeceğimi bilemiyorum.Hepsine Allah Rahmet Eylesin.Mekanları cennet olur inşallah.