metrobus artık anadolu yakasında
her gun avrupa yakasının ve kopru trafiğini cekmekten hasta olucuktık .. guzel haber.. teşşekurler..: metrobus artık anadolu yakasında
Ne guzel bir haber avrupa yakasında sevdiklerimizi ziyaret edip aynı hızla Moda Bomonti de cay icebileceğiz... metrobus artık anadolu yakasında
Blue' Alıntı:
Ne guzel bir haber avrupa yakasında sevdiklerimizi ziyaret edip aynı hızla Moda Bomonti de cay icebileceğiz...
Genişletmek icin tıkla ...
Moda bonti ne be gene senin tikky mekanlarından biri sanırım....Gecenlerde de profitrol yapan tiky bir mekan ismi soylemişsin ben onu profitrolun diğer adı sandım... İlla tikky olacak ya uyuss uyuss isim koyarlar bomonti neymiş..
Bu arada disco cok teşekkurler.. Haritaya bakıyorum acaba fransamı endonezyamı yoksa haiti haritasımı diye allahtan yazmışsın kocaman istanbul haritası diye teşekkurler.. metrobus anadolu yakasında
Moda nın kalamış tarafına bakan yerindedir ve iskelenin ust tarafındadır.
Moda da sakin , kalabalık olmayan zamanlarında gecen vakti farkedemeyeceğiniz, bahar aylarında pek bir serin , hoş mekandır.
Kadıkoy anadolu lisesi oğrencilerinin en az ders saatleri kadar zaman gecirdikleri,

Teşekkurler Blue... Sayende bonti mi bomontimi neyse işte oğrenmiş olduk.... Neyse oyle dinlemekle olmazistanbula gidince yarenim goturur beni oraya artık.. metrobus anadolu yakasında
Adresi aldım tamamdır guzel mekan
Bu arada guzel haber bilgilendirdiğin icin sağol Discoverer