Bir ayda 14 bin 528 SMS gonderdi

Sms hastalık yapıyor galiba sizde varmı??

ABD’de bir baba, gelen faturayla 13 yaşındaki kızının gecen ay 14 bin 528 SMS gonderdiğini oğrenince buyuk şaşkınlık gecirdi.
New York Post gazetesinin haberine gore, California’nın Silverado Canyon kentinden Greg Hardesty, kızının 14 bin 528 SMS mesajı gonderdiğini gosteren 440 sayfalık faturayı gorunce once gulduğunu ve bunun olanaksız olduğunu duşunduğunu, ancak hesap makinesiyle hesaplayınca bunun mumkun olduğunu gorunce şoke olduğunu anlattı.
Gecen ay gunde 484 ve 2 dakikada bir SMS gonderen kızı Reina’nın 12 ve 13 yaşlarındaki kız cocuklarında sıklıkla gorulen "SMS takıntısı"na yakalandığını anlayan Hardesty, kızının cep telefonu kullanımına kısıtlama getirdiğini belirtti.
Ayda 30 dolar sabit ucret karşılığı sınırsız kısa mesaj gonderilebilen bir tarifeleri olmasaydı Hardesty ailesi, SMS başına 20 centten 2905 dolarlık fatura odeyecekti.
Yeni Zelanda’da 16 yaşındaki Hannah Brooke adlı genc kızın her ay 6 bin SMS gonderdiği ve mesajlaşmak icin arkadaşlarının cep telefonlarını odunc aldığı bildirilmişti.

Ayda 14 bin 528 Sms

ben de yok ama kızımda var bu hastalık
sanırım daha cok genc arkadaşlarda goruluyor bu hastalık Ayda 14 bin 528 Sms

Evet benimde tanıdığım genclerin aynı sorunu var ama gecici bir durum Ayda 14 bin 528 Sms

Nefret ettiğim şeylerin başında msj atmak geliyor yaşlıda değilim ama sevmiyorum işte
onun yerine mektup yaz deseler uşenmem vala ne yalan soyleyim O kızın babası değilim iyiki elimden kimse kurtaramazdı "eşşek sıpası" başka hicmi işi yokmuş nasıl yazmış o kadar mesajı Ayda 14 bin 528 Sms

Ben seviyorum valla mesaj yazmayı.. Bu kız kadar olmasa da ben de baya mesaj cekiyorum.. Ayda 14 bin 528 Sms

....hem mesaj yazmak parmak kaslarını geliştirio bnce