Bilim dergisi Nature'da konuyla ilgili bir makale yazan Atlanta Emory Universitesi profesoru Larry Young, aşkın gizli kalmış sırlarının kilidinin acıldığını ve daha da geliştirmek icin calışmaların buyuk bir hızla devam ettiğini belirtti.
'Aşk hapı' adıyla anılan bu dahiyane buluşun en onemli kaynağı oksitosin hormonu. Aşık olduğumuzda vucudun bol miktarda salgıladığı bu hormon karşıdaki kimseye bağlanma hissi yaratıyor. Bu hormon kişnin zihnindeki korkuları yok ederek guven hissini arttırıyor.
Kan basıncını da etkileyen bu hormon, vucuttaki oksitosin patlaması karşınızdaki kişinin duygularını daha rahat okuyabilmenizi sağlayarak utangaclık hissini en az duzeye indiriyor.
Piyasada sık sık karşılaştığımız oksitosin spreylerinin de aslında yarattığı etki bu. ABD'nin Atlanta eyaletindeki Emory Universitesi profesoru Young, bu tur spreylerin kullanımının henuz cok guvenli olmadığını belirtti. Genetik biliminin konuya mutlaka dahil edilmesi gerekliliğine vurgu yapan profesor, genetik altyapının aşkın romantiklik derecesini direk etkilediğini de sozlerine ekledi. Aşk hapı
vay vay vay boyle spreylerdemi varmış sultanım ya ne gerek var spreye ben her bahar aşık olurum Aşk hapı
biz turklere gerekmez bu siprey heran aşık olmaya hazırız bide siprey kullanırsak duşunmek bile istemiyorum

Aşkın hapı olmaz..... Ama aşık olan hapı yutar zaten.....

Bir yaşıma daha girdim
Eee ne olacak o spreyi kullanınca herşey guzel mi oluyor
Hadi sprey bitti diyelim acil yenisini mi almak gerekiyoo Aşk hapı
chemist' Alıntı:
Aşkın hapı olmaz..... Ama aşık olan hapı yutar zaten.....

Genişletmek icin tıkla ...
Alemsin yaa Metin Abiii..
Haber cok ilgincmiş gercektenn..