Mol mağazaları = (Merter osmanbey Laleli)
MOL 17 Ocak 2009 gecesi saat 24.00’te yuzde 90 indirimle acılacak. İstanbul Anadolu yakasında peş peşe acılan outlet magazalarına bir yenisi daha yarın digerlerinden farklı olarak gece 12 de kapılarını %90 indirimle acıyor. İstanbul Kurtkoy Atlantis Alışveriş Merkezi’nde 17 Ocak Cumartesi gunu Anadolu Ateşi’nin gosterileriyle ve surpriz sanatcıların konserleriyle acılacak olan ilk mağazada stilistler satış yapacak ve urunler psikolojik acıdan incelenecek.

340 uretici ve 78 hazır giyimcinin bir araya gelerek oluşturduğu Merter Markalar Birliği’nin (MMB), girişimiyle yurtici ve yurtdışında acılacak olan ‘’MOL’’ Markası Turkiye’de orneği olmayan bir proje olarak ortaya cıktı.

Turkiye’de uretim yapan hazırgiyimcilerle ‘’MOL’’ markası yaratan yeni nesil işadamları her alanda iddialarını surduruyor. Yeni nesil işadamları acılacak MOL mağazalarıyla hem krizi tekstil icin fırsata donuşturecek, hem de binlerce kişiye istihdam sağlayacak bir oluşuma imza atacak.

Batıyoruz soylemine ‘’Dur’’ denecek…
MOL 2009 yılı sonuna kadar Turkiye'deki mağaza sayısını 15’'e cıkarmayı amaclıyor. Ayrıca uc bin kişiye iş imkanı yaratmayı hedefliyor.
Bugun birliğin calışmaları tum Turkiye'den binlerce tekstil ureticisi tarafından takip ediliyor. Ancak MOL'e uye olmak icin tum uretim surecinin Turkiye'de yurutuluyor olması en onemli koşul.

İstanbul Kurtkoy'deki ilk mağaza ile 130 kişiye istihdam yaratan MOL’un İcra Kurulu Başkanı Oktay Ozdemir, birliğe uye tum markaların ortak uretim, verimlilik ve insan kaynakları stratejisiyle hareket ettiğini soyledi. "Avrupa'daki insan kaynakları sistemlerini Turkiye'de uygulamanız ve birebir verim almanız cok zor. Batıda verimliliği artırmak icin calışana eğitim vermeniz yeterli. Ama burada sosyal hayattaki eksiklikleri gidermeden herhangi bir calışanınızdan verim ve yuksek motivasyon beklemeniz hatadır’’ diyor. Ozdemir, MOL'e uye firmaların Turkiye'ye ozgu insan kaynakları stratejileri geliştirdiği bilgisini veriyor.

2009 Yılında 56 MOL Mağazası ile 3 bin kişi istihdam hedeflenmektedir. Atlantis AVM’den sonra ise İsvicre Bern ve Almanya Koln’de de MOL mağazaları acılacak.

hımm uzakmış bize :
yakınlarda bi yer yokmu Dark

belinay sende ankaradaki mol magazasina git bende geliyim orda bulusalim

belinay yerini biliyosun demi

Hayırlı uğurlu olsun..

Ne bicim mol muş bu 24 saat dolmadan konuyu 4000 kişi ziyaret etmiş... Allaaa allaaaa Alışveriş mağazası olduğuna gore gelen hepside bayandır... yaww dark forumdaki cadı sayısı yeterince artmadımı

kime cadı diyosun sen chemist :

Hımmm gideriz biz de İstanbul'a gidince

Hayırlı uğurlu olsun..
Bu arada tebrik etmeden gecemiycem DarK.. Şu anda 1883 misafir var konuda..

yaw mol mazası kurt koyun neresinde

bilen varmı acaba

MOL, ilk mağazasını Kurtkoy Atlantis Alışveriş Merkezi'nde acacak.

yer neresi merter diyosunuz avrupa yakasında mağazaniz yok o niye

İstanbul Kurtkoy Atlantis Alışveriş Merkezi’nde

Aman allahım nerdeyse Konyadan kalkıp bende geleceğim millet akın akın oraya gidiyor merak ettim şimdi tebrikler Dark kıskanılası bir konu atmışsın

ya osmanbeydekinin adresini biliyomusun dark?

dark biliyomusun boyle bı konu yarattına gore bılıyosundur bence bılıyosan adresını yazarmısın? gıdıcezde

Bu mağazanın kac şubesi var bedavamı dağıtıyor

kurtkoydekı atlantıs avm de pekı osmanbeydekının adresını bılen yokmu yaa

sym' Alıntı:
kurtkoydekı atlantıs avm de pekı osmanbeydekının adresını bılen yokmu yaa
Genişletmek icin tıkla ...

ilk olarak kurtkoy de acılıyor osmanbeyde mağazası yok arkadasım.