Hindistan'da yeni bir icecek uretildi. Hem de inek idrarından..İşte ilginc icecek haberi

The Times'ta yer alan haberde Hindistan'ın en eski ve tanınan milliyetci Hindu grubu Rashtriya Swayamsevak Sangh'ın Başkanı Om Prakash, bu yeni iceceğin adının 'gau jal' veya 'inek suyu' olacağını belirtti.
Bu yeni iceceğin kesinlikle idrar gibi kokmadığını guclu bir şekilde ifade eden Prakash, inek suyunun herhangi bir toksin icermediğini de ifade etti.
Ceşitli Hint otlarının karışımıyla elde edilen bu iceceğin satış fiyatı da oldukca uygun şartlarda olacak.
Yeni oluşturulacak markanın ozellikle Hindistan'da Coca Cola ve Pepsi gibi tanınırlığı yuksek olan markalara rakip olacağı duşunuluyor. Haberde bahsi gecen milliyetci Rashtriya Swayamsevak Sangh grubu 1994 yılında Coca Cola ve Pepsi'yi boykot etmişti inek idrarlı icecek
İyyaaaakkkkkkkkk İcenlere afiyet bal şeker olsunn.. Ben almayayımm.. inek idrarlı icecek
millet ne yapicağını şaşırmış artık

Gercekten İyyaaaakkkk Başlığını okuyunca cok şaşırdım Valla Doğru İcenlere Afiyet Olsun ben istesemde icemem.. inek idrarlı icecek
mis gibi eti var onu yiyosunuz zaten yada sutunu iciyosunuz daha idrarda neyy yaaaa

yav hayvanların etinden sutunden yararlanılırdı şimdi bide idrar cıkardılar yok artık daha neler ben mis gibi icerim kolamı bakarım keyfime gerisi Hintlilerin sorunu inek idrarlı icecek
helal sana ablammm

gorunce bile ne oluyor dedim okuduktan sonra inek idrarlı icecek
başımıza taş yağacak taşşşşşşşşş

yağcak vallaaa bu gidişleee